Chýba vám správny partner? Tak ho do svojho života prilákajte!

Chýba vám správny partner? Tak ho do svojho života prilákajte!

Už niekoľko mesiacov či rokov sa snažíte nájsť toho správneho partnera a nedarí sa vám? Potom je pravdepodobné, že niekde robíte zásadnú chybu. Možno zabúdate na to, že láska môže vzniknúť aj z „obyčajného“ priateľstva, alebo ste príliš nároční a čakáte niekoho dokonalého.

Buďte realisti
Čakanie na človeka, ktorý nás privedie „do siedmeho neba“ mávnutím čarovného prútika, to môže trvať večne. Ak neberieme do úvahy epizódu z romantického filmu. Určite je pravda, že láska na prvý pohľad, alebo niečo podobné existuje. Vo väčšine prípadov to však so vzťahmi také jednoduché nie je. Prečo by láska na celý život nemohla vzniknúť z obyčajného priateľstva? Možno stačí dať šancu susedovi od vedľa, ktorý vám vždy ochotne pomôže (hoci vôbec nevyzerá ako princ na bielom koni).

Pritiahnete to, čo sami vyžarujete
Ak túžite po niekom, kto by vás miloval, musíte byť schopný ľúbiť aj vy. Len ťažko stretnete vysnívaného partnera, ak máte celý deň „depku“ z toho, že ste sama. Prijmite fakt, že ste momentálne bez partnera a tešte sa z vecí, ktoré vám život prináša. Je ich určite neúrekom! Ak budete mať radosť v srdci, bude viditeľná aj zvonku. Potom pritiahnete do svojho života niekoho, kto zdieľa podobné hodnoty ako vy.

Zabudnite na minulosť
Plnohodnotný vzťah príde vtedy, keď dokážete dať za minulosťou veľkú bodku. Ak hľadáte muža, ktorý sa podobá vášmu bývalému manželovi, alebo priateľovi, nenájdete ho. Jediné, čo dosiahnete, je, že ublížite sebe i dotyčným potenciálnym partnerom. A budete stále sama. Ešte smutnejšia a zranenejšia ako predtým.

Majte sa radi
Hovorí sa, že ak človek dokáže milovať seba, potom dokáže milovať aj ostatných. Preto skôr ako sa vydáte na cestu hľadania a spoznávania, zapracujte na svojom sebavedomí. Naučte sa mať rady, milé dámy. V tomto smere dobre poslúžia knihy pre rozvoj osobnosti, poprípade vyhľadajte kouča, ktorý vám s problémom nízkeho sebavedomia pomôže.

Dbajte o svoj zovňajšok
Žijeme v dobe, keď je zovňajšok veľmi dôležitý. Nikto od vás nechce, aby ste chodili s mejkapom na tvári a v lodičkách vysypať smeti, ale upravená žena vždy pritiahne pozornosť.

-m-
Obrázok: freedigitalphotos.net, -Marcus-