Zariaďte si váš domov moderne, štýlovo, nadčasovo

Zariaďte si váš domov moderne, štýlovo, nadčasovo

Ceny nehnuteľností šli v minulom roku rapídne hore. Dopyt po nových nehnuteľnostiach stále neklesá, ba práve naopak, takmer väčšina z nás túži po úplne novej nehnuteľnosti, ktorej prvými majiteľmi budeme práve my. Ak ste takúto nehnuteľnosť len prednedávnom kúpili, tento článok je práve pre vás. Poradíme si, ako si domácnosť zariadiť moderne, štýlovo a hlavne nadčasovo.

Hľadajte inšpirácie

Každý z nás by si ešte predtým, ako sa rozhodnete zariaďovať nový domov, pozrel iné návrhy interiérov bytov. Viac inšpirácií nenájdeme len na weboch zameraných na bývanie, ale aj na web stránkach viacerých interiérových štúdií, ktoré sa so svojimi návštevníkmi chceli podeliť o úspešné realizácie. Dizajn vášho bytu nemusíte prispôsobiť aktuálnym trendom. Niektoré trendy sa budú meniť a to, čo je teraz IN už budúcu sezónu nemusí byť IN. Vyberajte si preto nadčasový nábytok (odporúčame masívny nábytok najmä do spálne a obývačky) a najviac investujte do masívnej postele. Tú vám odporúčame dať si vyrobiť na mieru. Masívny nábytok je nadčasový a stabilnejší, ale počítajte s tým, že aj drahší ako nábytok z drevotriesky.

Kuchyňa a kúpeľňa

Azda najviac peňazí miniete do zariaďovania kuchyne. Pri zariaďovaní kuchyne počítajte s tým, že si s najväčšou pravdepodobnosťou budete musieť dať vyrobiť kuchyňu na mieru, čo ale v súčasnosti nie je až taký veľký problém. Ak ste si kúpili väčší byt v novostavbe, môžete si dovoliť postaviť ostrovček. Kuchyňu ponechajte prepojenú s obývačkou. Moderné kuchyne musia byť príjemné na dotyk, musia plniť svoju funkciu a musia poskytnúť dostatok úložného priestoru pre všetky vaše spotrebiče a riady. Vyberajte si modernú kuchyňu s kombinovanými doskami (prírodný kameň a drevené dosky). Tá je v súčasnosti veľmi obľúbená. Čo sa týka farebného prevedenia, vyberajte si klasickú hnedú, ale i bielu. Čierna a petrolejová však tiež nie sú zlou voľbou, nemyslíte?

V štýle minimalizmu

Minimalizmus v poslednom období preniká nielen do našich šatníkov, ale aj do interiérov nášho domova. Odporúčame vám zariaďovať si nové bývanie v štýle minimalizmu, kde väčšina prvkov a solitérov bude v prírodných farbách, najčastejšie však v bielej. Biela predstavuje čistotu, pokoj, harmóniu a po tej túži každý z nás.

Sivá a biela – tieto farby si do svojho interiéru vyberajte. Váš domov bude pôsobiť čisto a hlavne nadčasovo. Minimalistický štýl podčiarknu krásne minimalistické a hlavne funkčné závesy.