Vyzdobte si domov, prichádza Veľká noc!

Vyzdobte si domov, prichádza Veľká noc!

Vôňa čerstvo upečených koláčov, múčnikov, ozdobené korbáče, maľované kraslice a všade veselý detský smiech. Ani vy sa už nemôžete dočkať Veľkej noci a tešíte sa, až na dvere zaklopú prví kúpači? Vyzdobte si domov veselými a hravými dekoráciami už teraz. Veď, čo viac patrí ku sviatkom jari než prírodné materiály, motívy zajačikov, kuriatok, vajíčok a pestrofarebné doplnky? Slávnostne tak naladíte nielen seba, ale aj celú rodinu a jar môžete privítať spoločne so všetkou parádou!


 

 

 

 

Dekoračné zajačiky, od 2,19 €
Dekoračné vajíčka, od 2,19 €
Vetvičky magnólie, od 2,19 €



 

 

I keď sa obvykle vyplatí experimentovať, počas Veľkej noci by sme rozhodne mali staviť na klasiku. Kedy inokedy je predsa najvhodnejší čas zaspomínať na našich predkov, ak nie na Veľkú noc? Oprášte preto staré tradície a v doplnkoch stavte na klasiku. Keramické dekoračné figúrky zajačikov a vajíčok, ale i ďalších zvieratiek, drevené doplnky s jarnými motívmi a závesné vajíčka sa budú perfektne vynímať a navyše, váš príbytok dokonale osviežia.

 

 

 

Dekoračné zajačiky, od 1 €
Dekoračné podnosy, 7,49 €
LED kytice, 8,49 €
Vázy, 3,19 €








Ďalšou neodmysliteľnou súčasťou Veľkej noci je hodovanie. Mnohí si veľkonočné sviatky nedokážeme predstaviť bez pravej domácej plnky, iní zas bez sladkého, zdobeného baránka, ktorého potajomky ochutnávame už pri poobednej káve. Nech už je vaše rodinné tradičné jedlo akékoľvek, bez slávnostného servírovania sa v tento deň nezaobídeme.

 

 

Podnosy, 5,49 €
Závesné ozdoby, od 1 €
Sklenený stojan na sviečky, od 3,19 €
Košíky na chlieb, 4,19 €
Svetelné reťaze s pierkami, 4,19 €
Hrnčeky, 2,19 €
Taniere, od 2,19 €
Misky, 2,19 €
Porcelánové vajíčka, od 1,49 €




Dokonalú jarnú atmosféru nám vyčarí aj kytica čerstvo narezaných tulipánov vo váze. Bohužiaľ, živé nám vydržia len niekoľko dní. Ak sa z nich však chcete radovať počas celej jari, mali by sme siahnuť po ich umelej verzii. Od čerstvých sú na nerozoznanie, nevyžadujú si žiadnu starostlivosť a dokonca vám vydržia aj na ďalšiu sezónu!

 

 

 

Kytice tulipánov, 2,19 €
Držiaky čajových sviečok s ornamentmi, 2,19 €
Svietniky s ornamentmi, 2,19 €
 

 

 

 

 

Zdroj foto: KIK