Vyčarujte si doma jarnú pohodu

Vyčarujte si doma jarnú pohodu

Jar je symbolom nového začiatku, ktorý pre väčšinu gazdiniek štartuje veľkým jarným upratovaním. Tiež milujete poriadok, ale neznášate upratovanie? Nezúfajte a namiesto stresu z predstavy, koľko vás čaká práce, myslite radšej na to, čím sa odmeníte. Doprajte si niečo pekné a oživte svoj interiér jarnými dekoráciami, ktoré zútulnia váš domov.

 

Pre oddych a dobrú náladu

Prvým krokom k jarnej obmene interiéru by mali byť lôžkoviny, ktoré spríjemnia ranné prebudenie. „Kombinácia jasných farieb a vzorov vnáša do interiéru okamžitú zmenu a pocit sviežosti. Preto sú súčasťou nášho jarného sortimentu predovšetkým pastelové tóny a veselé kvetinové motívy, ktoré spríjemnia každú miestnosť,“ hovorí Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK.

 

Dizajnové sklo

Sklenené vázy sú vždy elegantným doplnkom. Vytvorte si nádherné zátišia z kvetov, ktoré vášmu domovu vdýchnu jar. Výhodou sklenených prvkov je najmä to, že opticky neuberajú priestor. Sú preto ideálne do menších bytov. Ich široký výber nájdete aj v ASKO – NÁBYTOK, kde môžete vyberať z rôznych farieb a štýlov. Ak plánujete vázu zakúpiť ako darček, napríklad k MDŽ, zvoľte univerzálne číre prevedenie, ku ktorému sa hodia všetky odtiene kvetov.

Šetrime prírodu

Jarné obdobie je charakteristické kvetinami, ktoré prinášajú do krajiny a záhrad pestrosť. Medzi typické jarné kvety patria napríklad tulipány. Sú k dispozícii v širokej škále farieb, preto sú veľmi obľúbené. Ak hľadáte trvalú alternatívu k čerstvým kvetom, zvážte investíciu do kvalitných umelých kvetov. Moderné technológie im dodávajú prirodzený vzhľad a čo je najdôležitejšie, šetríte prírodu. Užite si krásu kvetov po celý rok bez starostí o zalievanie a údržbu.

Obrus, prestri sa!

Pre dokonalú jarnú atmosféru vo vašom domove nezabudnite na kvetinové obrusy. Dodajú vášmu jedálenskému stolu eleganciu a nádych jari. Vytvorte si útulné prostredie, ktoré bude lákať nielen vaše zmysly, ale aj vašich hostí.

 

Zdroj foto: www.asko-nabytok.sk