Vďaka POHODO.sk bude rekonštrukcia či zariaďovanie bytu hračkou

Vďaka POHODO.sk bude rekonštrukcia či zariaďovanie bytu hračkou

Zariaďujete si nový byt či dom a chýba vám nábytok do viacerých miestností? Rozhodli ste sa priniesť do svojej obývačky nové prvky, ktoré ju urobia originálnou? Hľadáte inšpiráciu, ako zariadiť malú kúpeľňu alebo ako urobiť garsónku praktickou a štýlovou zároveň? Neviete, kde zohnať podlahy, zárubne či vykurovacie telesá potrebné k rekonštrukcii? Pátrate po originálnom a kvalitnom záhradnom nábytku?

V tom prípade využite služby slovenského vyhľadávača nábytku, dekorácií  a bytových doplnkov POHODO.sk, za ktorým stoja  ľudia, ktorí sa v bývaní skutočne vyznajú. Spoločnosť JAGA GROUP totiž vydáva známe časopisy, ako napríklad Môj dom či Urob si sám. Už len to je známka kvality, čo poviete? Tento originálny vyhľadávač vás určite nesklame. Čím je jedinečný?

Určite tým, že na jednom mieste nájdete úplne všetko pre vašu domácnosť, prehľadne usporiadané do siedmich základných kategórií. Vyhľadávať môžete podľa toho, do akej miestnosti nábytok potrebujete, alebo konkrétne podľa typu nábytku. Ďalej vyhľadávač ponúka kategórie, ako dekorácie, bytový textil, osvetlenie, rekonštrukcia a záhradný nábytok. To znamená, že ak hľadáte napríklad vysnívanú kuchynskú linku, môžete zvoliť vyhľadávanie v kategórii miestnosti. Jednoducho kliknete na kuchyňu a z ponúkaných možností si vyberiete kuchynské linky. Vyhľadávač vám ponúkne viac ako 1200 produktov, ktoré si môžete zoradiť podľa odporúčania, popularity alebo usporiadania od najlacnejších, alebo od najdrahších. Samozrejme, vo filtri si môžete nastaviť požadovanú cenu, dostupnosť, farbu, štýl, vlastnosti, materiál či dekor dreva. V ponuke sú aj sektorové kuchynské linky, v ktorých sa dá takisto jednoducho filtrovať a zvoliť si tú svoju srdcovku. Rovnako postupujete aj pri hľadaní v ostatných kategóriách. Ako vidíte, vyhľadávanie je jednoduché a rýchle. Navyše nemusíte nikam chodiť. Všetko vybavíte z pohodlia domova.

To však nie je všetko. Pretože POHODO.sk nie je len obyčajným vyhľadávačom nábytku, dekorácií a bytových doplnkov. Nájdete tu oveľa viac! Ak hľadáte inšpirácie, určite nevynechajte BLOG, takisto prehľadne zoradený do kategórií Ako zariadiť, Ako si vybrať, Zdravé bývanie, Nové trendy a Praktické rady. Dočítate sa, ako vyberať nábytok do interiéru, ale nechýbajú ani články o tom, ako vyriešiť dilemu s orientáciou izieb, alebo ako voliť či kombinovať farby v interiéri. Oceníte aj rady týkajúce sa dobrého spánku či návody na použitie soľnej lampy. Nechce sa vám čítať? Inšpirujte sa fotoinšpiráciami. Aj v tomto prípade oceníte skutočnosť, že výber fotografií si môžete sami nastaviť prostredníctvom filtra podľa miestnosti, farby, štýlu alebo typu. Ak hľadáte zaujímavé informácie napríklad na zariadenie obývacej izby, aktuálne je k dispozícii takmer 300 originálnych fotografií.

Dostali ste chuť zútulniť svoj domov alebo zmeniť nábytok v predsieni? POHODO.sk vás bude pri tom spoľahlivo, rýchlo a jednoducho sprevádzať.