V poslednom kole prehra na východe

V poslednom kole prehra na východe

V poslednom zápase základnej časti už ani jednému mužstvu o nič nešlo. Lepšie začali domáci, ktorí sa už v piatej minúte zásluhou Ľuboslava Vartovníka dostali do vedenia. Piešťany vyrovnali po góle Miroslava Pupáka v deviatej minúte.

V druhej tretine začali lepšie hostia, keď už po necelej minúte poslal Piešťany do vedenia obranca Kalafut. V polovici zápasu na rozdiel dvoch gólov zvyšoval Haring. Na konci tretiny však spišiaci znížili Dubeca.

Vyrovnanie prišlo po presilovkovom góle Čierneho v 45. minúte. Piešťancov však znova poslal do vedenia Kalafut. V poslednej desaťminútovke ale domáci otočili stav stretnutia, keď najskôr pridal svoj druhý gól Dubec a skóre uzavrel Mašlonka. Po tomto góle brankár Tomek inkasoval trest do konca zápasu a na posledných pár minút ho vystriedal Fumač. Do konca stretnutia už žiadne ďalšie góly nepadli a Piešťany tak posledný zápas prehrali.

 

HK Spišská Nová Ves - ŠHK 37 Piešťany 5:4 (1:1,1:2,3:1)

Góly: 04:56  Ľuboslav Vartovník (Farkašovský, Holečko), 38:29 Dubec (Huňady), 44:50 Čierny (Lukáš Vartovník, Žemba), 53:12 Dubec (Holečko, Farkašovský), 56:40 Mašlonka (Čierny, Žemba)  - 08:45 Pupák (Prokop), 20:25 Kalafut, 29:40 Haring (Prokop), 48:35 Kalafut (Haring, Prokop)

 

HK Spišská Nová Ves: Chovan - Ordzovenský, Ľuboslav Vartovník, Horváth, Hančák, Gurčík, Žemba, Borovský - Mašlonka, Holečko, Farkašovský, Lukáš Vartovník, Heizer, Čierny, Lemešáni, L.Novák, Kropáč, Dubec, Huňady, Belluš

ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Vrána, Kalafut, Macháč, Zajac, Kopejtko, Grman, M.Potoček, Blaško - Baran, Prokop, Pupák - Chylo, Peško, Haring - Gálik, F.Novák, Rybárik - Rosa, Učeň, Kubrický

 

Vo štvrťfinále play-off sa Piešťany stretnú s Michalovcami, ktoré skončili na ôsmom mieste. Prvé domáce zápasy sa hrajú v sobotu 29.1. a nedeľu 30.1. Začiatok zápasov je stanovený na 18:00.

 

(sd)