Útulný balkón v Boho štýle

Útulný balkón v Boho štýle

 Boho štýl sa v posledných rokoch stáva čoraz populárnejším a viac sa presadzuje nielen v interiéroch, ale aj v úprave balkónov, terás a záhrad. Bohémsky štýl sa vyznačuje uvoľnenosťou, kreatívnym kombinovaním rôznych materiálov a štýlov a tiež značnou dávkou originality. Zabudnite na dokonale zladené farby a vzory - je čas sa trochu odviazať! Skvele sa hodí napríklad na terasy a balkóny, kde vytvorí uvoľnenú, ale zároveň elegantnú a osobitú atmosféru.

Pre Boho je typická nielen kombinácia viacerých štýlov, prvkov i farebných akcentov, ale aj použitie prírodných materiálov, ako je drevo, prútie alebo kamene. Pri výzdobe balkóna a terasy môžete dať  priestor vyniknúť svojmu osobitému vkusu a prispôsobiť si výzdobu podľa toho, čo sa vám páči.

Boho štýl je charakteristický svojím pozitívnym prístupom k prírode a kľúčovým prvkom sú tak zemité a prírodné dekory materiálov. Preto pri výbere nábytku siahnite buď po drevených kúskoch, alebo po štýlových prútených kreslách, ktoré priamo lákajú k relaxu. Tie potom môžete ozdobiť rôznymi prikrývkami, vankúšmi a dekami, ktoré iste oceníte aj pri chladnejších večeroch. Nebojte sa zapojiť ani staršie kúsky, ktoré ste už možno chceli vyradiť. Niekedy stačí dať starým poličkám novú patinu a stále vám na balkóne urobia službu, a navyše vyzerajú úplne skvele.

Uvoľnenosť a útulnosť potom môžete zdôrazniť ešte ďalšími doplnkami, napríklad lampášmi, sviečkami a svetelnými reťazami, vďaka ktorým sa z vášho balkóna alebo terasy stane naozajstná oáza relaxácie. Nezabudnite ani na živé rastliny, ktoré do Boho štýlu neodmysliteľne patria a dodajú mu ďalší rozmer. Balkón môžete doladiť aj vankúšmi, závesmi alebo cestovnými koberčekmi, ktoré celkovú atmosféru krásne doplnia.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.asko.sk.