Trendy stolovanie v jesennom duchu

Trendy stolovanie v jesennom duchu

Jedáleň býva dejiskom mnohých udalostí a aktivít v kruhu rodiny. Je miestom, kde si vychutnávame raňajky, nedeľný obed či rodinné oslavy, zároveň je však miestom, kde pracujeme alebo relaxujeme s teplým čajom v ruke. Prispôsobte si ho aktuálnemu obdobiu a vyzdobte ho v teplých jesenných farbách.

Hitom domácich interiérov sa v posledných rokoch stalo využívanie prírodných materiálov. Stále viac ľudí dáva prednosť naturálnym farbám, prirodzenosti a čas jesene do tohto trendu dokonale zapadá. V kombinácií so zemitými odtieňmi jesene dokážete vo vašej jedálni vyčarovať skutočné teplo domova.

Dominanta miestnosti

Základom jedálne je jedálenský stôl. Jeho veľkosť by mala byť prispôsobená danej miestnosti. Ak je vaša jedáleň menšia, ideálne je zvoliť rozkladací alebo okrúhly stôl. Mohutný obdĺžnikový stôl si ako dominantu jedálne môžete dovoliť len ak na to máte dostatok priestoru.

Aktuálnym trendom je industriálny štýl, ktorý už na prvý pohľad púta pozornosť. Starožitný vzhľad drevených dosiek a brúseného kovu podčiarkne osobitosť interiéru, ktorá dokonale vynikne v kombinácii s vintage doplnkami vo farbách jesene. Siahnuť však môžete aj po modernejšom dizajne, kde žiarivé odtiene vyniknú nielen na sklonku jesene, ale aj počas roka.


ASKO – NÁBYTOK, Jedálenský stôl,    
249, 90€                    

Servírovanie

Momenty, ktoré trávime v jedálni si môžete spríjemniť aj krásnym servírovaním, ktoré určite ocenia aj vaši blízki. Každému predsa lepšie chutí, ak celý priestor vizuálne ladí a hrá farbami. Práve tie jesenné viete využiť v akejkoľvek sezóne, preto ich nemusíte počas roka vôbec meniť.



           KiK, Sada na servírovanie,                          
             Info o cene v predajni                       

Doplnky

Doplnky sú neodmysliteľnou súčasťou našej domácnosti a svoje miesto by mali mať aj v jedálni. Sú ako stvorené na pripomenutie si nového ročného obdobia. A keďže jeseni vládnu teplé zemité a prírodné farby, siahnuť by ste mali práve po takýchto kúskoch. S vaším interiérom ich kľudne zlaďte podľa vašich preferencií a vkusu, jedine tak vám budú čo najintenzívnejšie spríjemňovať hmlisté jesenné dni.


       KiK, Deko tekvica,     
Info o cene v predajni