Skrášlite svoj interiér naozaj kráľovskými doplnkami. Ktoré sú to?

Skrášlite svoj interiér naozaj kráľovskými doplnkami. Ktoré sú to?

Náš dom, naše kráľovstvo. Tak by to malo platiť aj v tom najskromnejšom, aj najviac prepychovom príbytku. Dôležitá je vaša osobná spokojnosť, pohodlie a čistota. Aj z toho najmenšieho detailu sa dá vyťažiť maximum krásy. Doprajte si vo vlastnom dome alebo byte skutočný prepych. Nemusíte byť milionárom, stačí sa zamerať na niekoľko štýlových doplnkov. Presvedčíme vás, že luxusný akcent sa dá docieliť napríklad aj vo vašej obývačke alebo spálni.  Tu je niekoľko tipov!

Modernú eleganciu vidieť takmer v každej domácnosti. Aj keď je to atraktívne, už sa s tým stretol úplne každý. Čo tak oživiť zašlú antickú slávu? Doprajte si vo svojej obývacej izbe skutočne luxusný a dominantný prvok.
Tým najneprehliadnutejším sa určite stane perfektná sedacia súprava. Dnes si môžete u rôznych predajcov dať navrhnúť sedaciu súpravu na mieru a podľa vlastných predstáv. Ideálne je staviť na prírodné materiály tej najvyššej kvality.

V našich obývačkách preto perfektne zapasuje sedacia súprava z masívneho dreva potiahnutá odolným mikrovláknom pri zachovaní decentného starožitného vzhľadu. Výborne pôsobia zakrivené a prešívané podrúčky či stabilné operadlo. Takýto model sedacej súpravy vám poskytne ten najlepší komfort a z miestnosti vyčaruje skutočné kráľovstvo.

Nábytok so zrkadlovým efektom pôsobí taktiež luxusne. Miesto sa mu nájde v každej izbe, ale aj predsieni. Tak prečo ho ešte nemáte?

Zrkadlové nábytkové zostavy či doplnky sú nadčasové a dajú sa považovať za skutočný klenot v domácnosti. Ťažšie sa však udržiavajú čisté a bez šmúh, no výsledný efekt stojí za to!

Zaujať by vás mohli zrkadlové toaletné či konferenčné stolíky, vitríny, komody alebo nábytok do kúpeľne. Do každej modernej domácnosti sa hodia luxusné zrkadlové steny väčších či menších rozmerov. Priestor opticky zväčšia a stále je možná aj fazetová úprava zrkadla na mieru. Dokonale tak vyladia útulnú jedáleň alebo predsieň. Bežne v domácnostiach nie sú také populárne. Preto nimi môžete okúzliť najprv vy a až potom vaši zvedaví susedia.   

Tatiana