S vírivkou si vychutnáte domáci wellness

S vírivkou si vychutnáte domáci wellness

Už dlhšiu dobu premýšľate, že by ste potrebovali odísť na víkendový wellness, aby ste zregenerovali svoje sily po náročných dňoch? A čo keď nemusíte nikam chodiť? Jediné, čo stačí, je zabezpečiť si súkromné wellness centrum u vás doma. Užívať si vlastnú vírivku je nielen pohodlné, ale pokiaľ nemáte vzťah k verejným bazénom, je to aj väčšmi lákavé. Už nikdy neplaťte vstupné a nečakajte v rade.

Pri poraneniach svalov a kĺbov sú tu jacuzzi

Jacuzzi už dávno nie sú vhodné len pre najvyššie spoločenské vrstvy. Ich kúzlo si môžeme užívať aj u nás doma. Ak zrátate, koľko by ste za rok minuli za wellness pobyty v hoteloch, zadovážiť si vlastnú vírivku naozaj nie je problém. Pri správnom nastavení teploty a trysiek sa v nej môžeme príjemne zrelaxovať, zbaviť sa stresu, uvoľniť napätie v tele. Zrýchli sa látková výmena, prekrvia sa nám končatiny, lepšie sa nám zahoja jazvy, z tela sa rýchlejšie vyplavia škodliviny a dokonca môžeme hovoriť aj o návale endorfínov, ktorý naše telo postrehne už po pár minútach sedenia vo vírivke. Presne o tom je hydroterapia. Pozitívny vplyv na zdravie odhalili vedci aj pri pacientoch s poruchami spánku či športovci po dobre podaných výkonoch, keď si ich svaly potrebujú odpočinúť.

Vyberáme si vhodnú vírivku

Možno nedisponujete práve najväčšími priestorovými možnosťami a vlastniť jacuzzi je pre vás nepredstaviteľným komfortom a dlhoročným snom. Avšak v súčasnosti sa vyrábajú rôzne veľkosti vaní vhodné aj do menšieho interiéru či exteriéru. Nebudete ukrátení ani o mp3 prehrávač, ani o reproduktory a možnosti aromaterapie či osvetlenia spod vodnej hladiny. Vďaka zastrešeniu si vírivku môžete užívať počas celého roka a v každom počasí. Najvhodnejšia doba na spustenie činnosti vírivky je dlhodobá teplota vzduchu nad desať stupňov Celzia. Vyškolení technici vám namontujú čerpadlá, kúrenie či regulátory, napustia vaňu a vyskúšajú jej tesnosť, namontujú a skontrolujú filtre, prípadne pridajú do vody chemické prípravky. Pokiaľ ide o zazimovanie vírivky, treba to stihnúť ešte do prvých mrazov, aby nedošlo k poškodeniu rozvodov. Jacuzzi sa zakryjú termokrytom a budú čakať na ich ďalšie použitie.

Vírivky od Albixon.sk sa podrobujú najprísnejším testom a spĺňajú všetky bezpečnostné kritériá. Poskytujú dokonalú masáž celého tela, chrbta, stehien, lýtok či chodidiel. Vašu hlavu si môžete oprieť o mäkkú, anatomicky tvarovanú opierku. Pre väčší komfort vám niektoré vane dokážu poskytnúť aj priestor na uskladnenie fľaše sektu alebo iného nápoja. Na výber máte z rôznych cenových kategórií a farieb – od bielej, cez modrú, mramorovú, čiernu alebo béžovú. Rozhodnutie je len na vás.