Rumové Nádvorie prinesie do Trnavy chute Karibiku

Rumové Nádvorie prinesie do Trnavy chute Karibiku

 Počas druhej augustovej soboty bude obľúbený priestor Trnavčanov hostiť podujatie Rumové Nádvorie 2023. Nebudú chýbať degustácie toho najlepšieho zo sveta rumových destilátov v sprievode exotickej hudby a karibskej atmosféry.

Druhý ročník Rumového Nádvoria sa začne v sobotu 12. augusta o 17:00 h. a potrvá až do polnoci. Na návštevníkov čaká široká ponuka rumov z rôznych krajín v špeciálnych pop up baroch.

„Návštevníci podujatia sa môžu tešiť na prémiové rumy z celého sveta, pri ktorých sme dbali na chuť, prémiovosť a rôznorodosť. Toto podujatie ocenia i dámy, pretože chystáme tiež lahodné tropické kokteily,“ pozýva Róbert Šajtlava, majiteľ agentúry Cocktail Vibes a organizátor podujatia.

Nádvorie v Trnave je miestom konania mnohých koncertov svetových hviezd, ale aj pokojný priestor s reštauráciou či sídlo kreatívneho centra.  

„Na Nádvorie prinášame kúsok exotiky. Trnava sa vďaka svojej atmosfére v lete premieňa na prímorské mesto. Miešané nápoje sú hitom leta a v kombinácii s dobrou hudbou sa tento priestor stáva mini festivalom kokteilov,“ dodáva Róbert Šajtlava, vďaka ktorému sa trnavským Nádvorím v letnej sezóne tiahnu vône prémiových rumov či ginov.

O hudobnú dramaturgiu sa počas tohto augustového večera postará DJ Jucky a DJ Gonzalez, ktorí patria medzi popredných latino dídžejov na slovenskej scéne.  

Vstupenky na podujatie Rumové Nádvorie je možné si zakúpiť prostredníctvom maxiticket.sk
Cena lístka je 10€ a zahŕňa vstup na podujatie. Degustačný rumový pohár bude zálohovaný v hodnote 5€.

Link na stránku podujatia: www.facebook.com/events/1401895263999977

Zdroj foto: Nádvorie, Bar Impresario

Viac informácií na stránke www.regiontrnava.sk, emailom info@trnavatourism.sk alebo priamo v Turistickom informačnom centre – Región Trnava. Otváracie hodiny TIC nájdete na http://bit.ly/TuristickeInformacneCentrum

Nájdete nás aj na Facebooku www.facebook.com/RegionTrnava a na Instagrame www.instagram.com/regiontrnava.

Tešíme sa na vás v Regióne Trnava!

Realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy Slovenskej republiky.