Predĺžte si leto s celoročným bazénom Swim Spa a vírivkou Jacuzzi

Predĺžte si leto s celoročným bazénom Swim Spa a vírivkou Jacuzzi

Zdá sa vám, že leto v našich zemepisných šírkach trvá akosi krátko? Doba, kedy ste si mohli užívať dva mesiace letných prázdnin je už dávno fuč a pracovné povinnosti dovolia sledovať slnečné dni lez spoza okien kancelárie.

Čo ak by sme vám povedali, že poznáme spôsob, ako si predĺžiť letnú sezónu vrátane vodných radovánok? Zoznámte sa so Swim Spa od HOTTUB Sauna & Wellness..

Babie leto v bazéne

Počasie vonku je ešte stále teplé a slnečné, no na kúpanie v klasickom bazéne je už neskoro. Slnko už vodu nestihne dobre vyhriať a umelé vyhrievanie takého množstva vody by stálo značnú sumu peňazí.

Celoročný bazén s protiprúdom Swim Spa od HOTTUB Sauna & Wellness má (nielen) v tomto výhodu oproti klasickým bazénom.
Celoročný bazén ma dokonalý výhrevný systém a kvalitnú termoizoláciu. To znamená, že voda v bazéne si dlhšie udrží príjemnú teplotu a netreba ju neustále vyhrievať, čo predstavuje veľmi nízke prevádzkové náklady aj pri veľmi chladnom počasí.

Teplotu vody v Swim Spa je možné individuálne regulovať podľa toho, ako sa chystáte bazén využiť.
Na plávanie sa hodí o pár stupňov chladnejšia voda ako na relax vo vírivke. Swim Spa v sebe totiž spája výhody plaveckého bazéna a vírivky do jedného jedinečného produktu.

Jedna celá časť bazénu je vyhradená vodným tryskám, ktoré sa postarajú o dokonalé zrelaxovanie tela aj mysle. Či už je to po športe alebo náročnom dni v práci.

Ako zahnať jesennú únavu

Niekedy nás jeseň natoľko hýčka úžasným babím letom, že nástup chladných a čoraz menej slnečných dní nás úplne zaskočí.
Dni sa začnú skracovať a nedostatok čerstvého vzduchu sa prejavuje na každoročnej prechodnej jesennej únave.

Len málokomu sa chce v chladných dňoch sedieť na terase so šálkou kávy. Skúste si však namiesto záhradného sedenia predstaviť vírivku Jacuzzi.

Príjemne teplá voda, bublinky a len vy s vašimi najbližšími relaxujete a rozoberáte udalosti uplynulého dňa. Nie je to lepšia predstava, ako každovečerný maratón televízneho vysielania?

Navyše, bublinkový kúpeľ vám pomôže zahnať už spomínanú nepríjemnú jesennú únavu. Vo vírivke si oddýchnete ako po fyzickej tak aj po psychickej stránke. Stuhnuté svaly sa prekrvia a prehrejú. Myseľ sa uvoľní a ukľudní, čo vedie k lepšiemu zaspávaniu a hlbšiemu spánku.
Ten najlepší spôsob, ako prekonať únavu, je predsa dobre sa vyspať.