Päť tipov prečo by ste už nemali váhať s kúpou sušičky!

Päť tipov prečo by ste už nemali váhať s kúpou sušičky!

 Sušička dnes už nie je žiadny luxus, ale nenahraditeľná pomoc v boji s nikdy nekončiacimi kopami bielizne. Ak váhate, či do tohto spotrebiča investovať, máme pre vás 5 tipov, ktoré vás presvedčia.


1. Koniec žehleniu
Sušičky dokážu bielizeň vysušiť tak, aby jej žehlenie už nebolo nutné. Nová technológia v starostlivosti o bielizeň - SteamTech, využíva na odstránenie pokrčenia a prehybov paru. Žehlenie vašej bielizne z bavlny a zmiešaných látok bude oveľa jednoduchšie alebo dokonca nebude vôbec potrebné! Program parného sušenia pre košele poteší obzvlášť tých, ktorí žehlenie naozaj neobľubujú. Jednoducho vložíte až päť čistých košieľ do sušičky, počkáte 20 minút a para odstráni pokrčenie za vás. Technológiu ponúka napríklad sušička gorenje D98F65F.


2. Stop vlhkosti
Sušička vyrieši aj problém zvýšenej vlhkosti v domácnosti spôsobenej praním a vešaním bielizne v byte. Vnútro sušičiek je dostatočne veľké a zvládne vysušiť aj objemné tkaniny. Váš byt už nebude plný mokrej bielizne, vďaka čomu sa vyhnete aj roseniu okien či vzniku nadmernej vlhkosti, ktorá môže viesť až k vzniku plesní. Sušičky gorenje SensoCare ponúkajú optimalizované programy sušenia, ktoré zvládnu bez problémov vysušiť všetky typy bielizne, vrátane blúzok, košieľ či jemnej spodnej bielizne.


3. Vždy voňavá bielizeň
Máte doma bielizeň, ktorá ešte nie je špinavá no pomohlo by jej osviežiť? Aj tento problém dokáže vyriešiť sušička! Funkcia Refresh bola špeciálne navrhnutá pre osvieženie čistého oblečenia a tkanín. Studený vzduch účinne odstraňuje nepríjemné pachy z vášho inak čistého oblečenia, čím ušetrí váš čas.


4. Pomoc alergikom
Ak máte doma alergika, mali by ste pri výbere sušičky dbať na kvalitu filtra. Gorenje má najúčinnejší filtračný systém na svete, ktorý poskytuje až o 40 % účinnejšie filtrovanie vzduchu ako bežné systémy. Skladá sa zo špeciálneho 3D filtra, ktorý je nainštalovaný pred kondenzačnou jednotkou, filtra na dverách sušičky a filtra v bubne. Systém filtrov zachytí aj tie najmenšie čiastočky a nečistoty z oblečenia. Spolu s bubnom, ktorý dodáva silu záporných iónov tak sušička odstráni takmer všetky alergény.


5. Jednoduché použitie a úspora
Sušička bielizne sa môže ľahko stať vaším najlepším domácim spojencom, najmä ak ste v zhone. Nielenže vám ušetrí čas tým, že nemusíte žehliť a vešať mokrú bielizeň, ale zapamätá si aj vaše nastavenia, ktoré nebudete musieť opakovane zadávať. Pri konkrétnom programe už bude vedieť či ste použili funkciu ExtraDry, nižšiu teplotu sušenia, funkciu osvieženia alebo funkciu zabraňujúcu pokrčeniu. Vysoká energetická účinnosť vďaka ktorej ušetríte až 50 % energie v porovnaní so spotrebičmi v energetickej triede A vás už len utvrdí v tom, že kúpou sušičky určite nešliapnete vedľa.
 

 

Viac informácií nájdete na www.gorenje.sk