Olympijské Judo, Box a ´Inštitút Homeopatie a Alternatívnej Medicíny´

Olympijské Judo, Box a ´Inštitút Homeopatie a Alternatívnej Medicíny´

Posledné roky pôsobíme vo výchovno-vzdelávacom systéme najmä na medzinárodnej úrovni, ale pre tento rok sme sa rozhodli opäť otvoriť svoju pobočku s názvom ´Academiae Artes Liberales´ aj v Piešťanoch, aby sme tak vytvorili plnohodnotné podmienky pre všetkých záujemcov bez obmedzenia veku a vzdelania.



Súčasťou našej Akadémie je aj súkromná starostlivosť o deti od 3r. do 5r. v čase od 07:00 do 15:00 so zameraním na motoricko-výchovno-vzdelávací systém formou kreatívnej činnosti a športu, ktorý zabezpečuje deťom lepšie zvládnutie integračných procesov. Špeciálne, Utorky a Štvrtky od 15:00 do 16:00 je Gymnastika pre najmenších (do 5r.) a od 16:00 do 17:30 Judo & Sebaobrana (od 5r.). Hlavnou lektorkou tu je Mgr. Sabína Babačová, DVNLP, ktorá má viacero medzinárodných ocenení za svoje projekty v práci s deťmi a mládežou.

Starších športovcov bude určite zaujímať náš Nemecko-Ruský hosť, ktorý sa v našom Piešťanskom klube ´Asgard Fit Refinery´ pripravuje na Olympijské hry ´Francúzsko 2024´ v Boxe (ťažká váha). Tento atlét sa o svoje skúsenosti so záujemcami podelí v rámci osobných tréningov, čo bude určite zaujímavé oživenie nášho športového trhu.

Okrem Judo a Boxu budeme štandardne poskytovať aj Sebaobranu pre ženy, Ruské Sambo & Systema, Krav-Maga, MMA, Muay-Thai, ako aj ďalšie úpolové športy (všetky druhy regeneračno-kondičných aktivít). Tieto športové odvetvia sa budú štandardne začínať o 15:30, 17:00 a 18:30 na hlavnom športovisku. V niekoľkých miestnostiach Akadémie si určite nájde každý svoj potrebný oddych, pričom naše časy športových a prednáškových aktivít sú mimoriadne flexibilné.     

Neoddeliteľnou súčasťou Akadémie je ´Inštitút Homeopatie a Alternatívnej Medicíny´, kde okrem štandardného diagnosticko-terapeutického procesu, od októbra začíname poskytovať aj certifikované semináre, školenia, workshopy a aj viacročné študijné programy zastrešené medzinárodnými akreditovanými inštitúciami (vyučujeme v Slovenčine, Nemčine, Angličtine, Ruštine a Arabčine), ďalej ´Inštitút NLP a Hypnoterapie´ (plnohodnotný systém Koučingu, Mentoringu a Lídingu), ´Medzinárodný Nanotechnologický Inštitút´ a napríklad aj predajný ´Showroom so zdravou výživou´.

Piešťanská ´Academiae Artes Liberales´ je vo svojom počiatočnom stave otvorená už od 01.09.2021 a celý mesiac september je ´mesiacom otvorených dverí´, kedy všetkým záujemcom zodpovieme prípadné otázky.
Kontaktovať náš môžete vždy od 07:00 do 20:00 na tel.: 0903 745 436 (najmä záujemcovia o detské aktivity) alebo 0944 504 004.