Novoročná súťaž o knihy

Novoročná súťaž o knihy

Vianoce sa nezadržateľne blížia a možno Vám padne vhod obdarovať seba alebo svojho blízkeho peknou knihou. Odpovedzte na našu otázku a vyhrajte jednu z kníh, ktoré do súťaže venovalo internetové kníhkupectvo BUX.

 

Vážení naši čitatelia,

ďakujeme za Váš záujem a vyčerpávajúce odpovede na otázku, čo radi čítate. Dnes sme vyžrebovali týchto výhercov: Jaroslava Urbanová zo Slepčian, Judr. Mária Takáčová z Košíc, Monika Belňová z Jasovej, Štefánia Kašubová z Krásna nad Kysucou, Marta Viteková z Nového Mesta nad Váhom a Miroslav Stašák z Oravského Veselého.

Výhercom srdečne blahoželáme, a aby ste ani Vy ostatní neboli smutní, súťaž pokračuje do 7. januára 2018, kedy vyžrebujeme ďalších 3 výhercov, ktorí sa s nami podelia o svoj čitateľský vkus a záujem.

Súťažná otázka:
Napíšte nám stručne, aké knihy radi čítate a kde ich najčastejšie nakupujete.

Odpovede posielajte do 8. januára 2018 na adresu sutaz@dennikrelax.sk heslo BUX. 3 vyžrebovaných čitateľov odmeníme jednou z kníh, ktoré do súťaže venovalo internetové kníhkupectvo BUX

Knihy posielame Jarmile Petríkovej do Banskej Bystrice, Gabriele Kuchárikovej do Púchova a Petrovi Veverkovi do Piešťan.

Srdečne blahoželáme!