Nalaďte sa na čarovné Vianoce!

Nalaďte sa na čarovné Vianoce!

Adventné obdobie je časom predvianočného zhonu, nákupov a dobre známeho domáceho upratovania. Určite však k nemu patrí aj výzdoba interiéru, ktorá náš domov naladí na správnu sviatočnú atmosféru. Často stačí len pár drobných dekorácií a nefalšovaná vianočná nálada je na svete! V predajniach KiK teraz nájdete celý rad prekrásnych kúskov, vďaka ktorým bude vianočná výzdoba skôr záľubou, namiesto povinnosti.

 

 

Vianočné trendy a farby sa menia  každý rok. Odtiene zlatej a striebornej však dlhodobo patria medzi populárne a obľúbené vianočné farby, pričom sa ku nim v posledných rokoch pridali aj hravé pastelové odtiene. Pri výzdobe interiéru môžete výzdobu vianočného stromčeka prepojiť aj s ostatnými dekoráciami a drobným bytovým textilom a uvidíte, že výsledok bude určite ohromujúci.


Najjednoduchší spôsob, ako do interiéru dostať sviatočnú atmosféru, je využiť na výzdobu sviečky a rôzne svetielka. Tie pôsobia hrejivým a zároveň upokojujúcim dojmom. K decembru navyše neodmysliteľne patrí adventný veniec. Nielen deti sa predsa tešia, keď na ňom môžu v nedeľu zapáliť ďalšiu sviečku.

 

 

Ak milujete pastelové farby, kľudne ich môžete zakomponovať nielen do vianočnej výzdoby, ale aj do vybavenia a zariadenia bytu či domu. Keď počas sviatkov príde na návštevu celá rodina, určite využijete takýto štýlový taburet či dokonca elegantnú lavicu. A keď ich doplníte o pár farebných vankúšov, vzhľad celej izby odrazu premeníte na nepoznanie.