Mesiac v znamení býka. Čo všetko o ňom treba vedieť?

Mesiac v znamení býka. Čo všetko o ňom treba vedieť?

Horoskopy nám odjakživa udávajú smer, keď sa cítime stratení. Pomáhajú nám v nájdení cesty za šťastím a taktiež nás dokážu pozitívne naladiť. V EZO-TV sme si pre Vás pripravili článok o tom, ako sú znamenia zverokruhu späté s horoskopmi, a taktiež niekoľko informácií o znamení býka.
Úvod do znamenia býka
Býk je často nepochopeným znamením zverokruhu. Viacero z nás ich vidí ako bezstarostných, dokonca aj lenivých a extrémne tvrdohlavých. No nie je tomu tak, ako to navonok vyzerá. Často je ich správanie ovplyvnené analytickou náturou.
O tomto znamení sa taktiež hovorí aj ako o túlavom býkovi, ktorý zradil svojho najbližšieho priateľa, bohyňu Hera. Jeho život je cesta za nájdením slobody. Mávajú často pocit, že ich stále niečo, spomienka alebo myšlienka, prenasleduje a tlačí dopredu. Majú taktiež tendenciu sa do seba uzatvárať a byť osamelí.
Charakteristické vlastnosti býka
Títo ľudia majú schopnosť pozerať sa na veci z praktického a realistického hľadiska. Vládnucou planétou býka je Venuša, planéta lásky, krásy a vďačnosti. Práve tá ovplyvňuje ich záľubu v materialistických veciach, ktorými sa možno prezentovať.
Silnými stránkami býkov sú zodpovednosť, trpezlivosť a oddanosť. Najčastejšie obľubujú aktivity, pri ktorých možno používať ruky, ako napríklad záhradkárstvo alebo varenie. Sú veľmi dobrými zamestnancami, priateľmi ale aj partnermi.
V živote majú radi pocit stability a nenávidia náhle zmeny a komplikácie. Ich slabými stránkami sú tvrdohlavosť a nekompromisnosť. Netreba sa avšak pozerať na tieto vlastnosti len z negatívneho hľadiska. Vďaka tomuto, sú totižto býci úspešnými.
Býci sú nesmierne zmyselným znamením, ktoré do hĺbky preciťujú dotyky, vône alebo estetické podnety. Preferujú pocit bezpečia, čo vplýva na výber partnera. Najbezpečnejšie sa cítia, ak svojho milenca už dlhšie poznajú alebo, ak sa pohybuje v podobných sférach a má rovnako záujmy.
Kompatibilita býka
Znamenie býka je najkompatibilnejšie so sebe podobnými, ako sú napríklad samotní býci alebo kozorožci a panny. Diskusie o peniazoch, nákupoch alebo o jedle sú pre tieto znamenia najobľúbenejšie. Čo sa týka vzťahov, je pre nich najideálnejší partner škorpión. Býci a škorpióni medzi sebou pociťujú silnú sexuálnu energiu a puto.
Čo konkrétne hľadá býk v partnerovi?
Býk nehľadá v druhých len znamenie zverokruhu, ale skôr pátra po niektorých určitých črtách osobnosti. Ideálnym partnerom je pre nich niekto zodpovedný, komu môžu veriť. Nevyhovuje im človek, ktorý je zahalený rúškom tajomstva alebo človek, na ktorého sa nemožno spoliehať. Hľadajú taktiež niekoho, kto nie je tvrdohlavý. Je predsa ťažké žiť v harmonickom vzťahu, kde sú obaja partneri tvrdohlavými. Potrebujú niekoho, kto vie kedy ustúpiť. Býk neverí len tak niekomu. Preto musí byť ideálna polovička trpezlivá. Trpezlivosť taktiež človeku v znamení býka ukáže, že ho vážne milujete a nechcete sa ľahko vzdať. Empatickosť je jedna z povahových vlastností, ktoré sú pre toto znamenie veľmi dôležité. Ak máte pocit, že na Vás partner v býkovi nemá čas a že sa sústreďuje na svoje projekty, nezúfajte. Dajte partnerovi najavo, že ste tu pre neho stále. Býci obľubujú, ak za nimi niekto neustále stojí a podporuje ho.

Znamenia zverokruhu a horoskopy sú témou na dlho. No my, v EZO-TV, dúfame, že týmto článkom sme Vám do tejto záležitosti otvorili dvere. Ak máte nejaké otázky, neváhajte a kontaktujte nás