Kvetinová romantika u vás doma

Kvetinová romantika u vás doma

Radi by ste vášmu bývaniu vdýchli trochu nežnosti? Jednoduchou cestou, ako to docieliť, sú bezpochyby dekorácie. Vázičky, svietniky, vankúše a dekoratívne sošky v pastelovo ružovej či bielej vykúzlia z vášho domova doslova romantickú oázu.

  • Rozkvitnutý domov

Kvety a kvetinové vzory hrajú v tomto interiérovom štýle prím. Skvele vyzerajú nielen na textíliách, ale napríklad aj ako svietnik či obrázok na stenu. Darček pre svoju najbližšiu oslavu k sviatku zamilovaných potom môžete uložiť do darčekového boxu či tašky.

  • Srdcová záležitosť

Február je mesiacom, kedy sa oslavuje Sviatok zamilovaných, a tak sa samozrejme nezaobíde bez symbolu lásky – srdca. Či už si vyberiete prútené srdce, ktoré sa dá zavesiť napríklad na dvere, alebo dekoratívnu sošku, určite vás prekvapí, ako skvele u vás doma vyzerá.

  • Na detailoch záleží

Aj zdanlivo drobné detaily môžu do vašej domácnosti vniesť pocit pohodlia a útulnosti. K príležitosti blížiacej sa jari tak môžete do valentínskej výzdoby domova zaradiť napríklad roztomilé vtáčiky či ďalšie symboly jari, ako sú sliepočky, zajačikovia a ďalšie zvieratká.

 Zdroj: KIK