Interiérové ihriská medzi sviatkami: kam sa vybrať?

Interiérové ihriská medzi sviatkami: kam sa vybrať?

Doprajte svojim deťom pohyb aj počas vianočných prázdnin. Vybavenie interiérových ihrísk poskytuje všetko potrebné k aktívnej zábave celej rodiny.

Deti milujú prázdniny, tie vianočné nevynímajúc. Avšak atraktívny televízny program, počítačové hry či četovanie s kamarátmi cez sociálne siete sú neraz lákavejšie ako pohyb, ktorý by mal byť neodmysliteľnou súčasťou každého dňa v živote dieťaťa.

Ak vám dochádzajú nápady, ako svoju ratolesť motivovať k pohybu, vezmite ho počas vianočných prázdnin vyblázniť sa na ihrisko. Keďže počas zimy sa vonku nedá tráviť toľko času ako v lete, ideálnou voľbou sú  interiérové ihriská. Vybavenie interiérových ihrísk (indoor playground equipment) ho zaujme natoľko, že sa do pohybu zamiluje a vy si konečne oddýchnete pri voňavej káve alebo teplom čaji.

Trampolínový park, alebo interiérové ihrisko?

Trampolínové parky majú čoraz väčšiu popularitu aj na Slovensku. Niet sa čomu čudovať, pretože deti ich milujú. Vybavenie trampolínového parku (trampoline park equipment) poskytuje ideálny priestor na bezpečný pohyb i množstvo zábavy.

Trampolínové parky disponujú desiatkami rôzne veľkých trampolín vhodných na využitie deťmi i dospelými. Niektoré sú stvorené na skákanie v rytme hudby alebo podľa fantázie. Iné sú určené na hranie kolektívnych športov, ako napríklad basketbal, vybíjaná či futbal. Na iných sa deti naučia bezpečne robiť saltá alebo skáču do mäkkučkých molitanových kociek, čo so sebou prináša množstvo zábavy. Výrobcovia ihrísk (playground equipment supplier) a trampolínových parkov jednoducho vedia, čo deti milujú.

Hľadáte aj inú zábavu, ako trampolíny? Interiérové ihriská sú o pestrej ponuke rôznych pohybových i oddychových aktivít. Neodmysliteľnou súčasťou interiérových ihrísk pre deti sú lezecké steny, nafukovacie hrady, šmykľavky, hojdačky, lego kútiky, prekážkové dráhy, ninja kurzy a mnohé ďalšie.