Dámy, nebuďme tuctové!

Dámy, nebuďme tuctové!

Dva teplomilné mesiace sme so zvŕtajúcim sa zadočkom behali od baru k baru, od jednej plážovej diskotéky k ďalšej a namýšľali si, že tohtoročné miss mokré tričko sa bez nás nezaobíde. O chvíľu začnú vo vzduchu lietať rôznofarebné lístia a my sa budeme radovať z butikov plných úpletových šiat. Aby si nás v uliciach všimlo čo najviac modelingových agentúr, odejeme sa do zateplených legín a za svojím šťastím vykročíme v kotníkových čižmičkách. Keďže všade navôkol nás upozorňujú, že krásna pleť potrebuje pravidelný pitný režim, do obrovských kabeliek si tak rady tlačíme hektolitrové fľaše pramenitých vôd.

Ešte predtým vyskúšame niekoľko citrusových diét a po tom, čo zistíme, že postačí len zatvoriť chladničku a vzdať športu úctu, natlačíme sa do širokých teplákov a po lesných cestičkách pobežíme ako o dušu.

Robíme to preto, lebo sa to má! Je pre nás oveľa jednoduchšie do davu zapadnúť ako z neho vytŕčať. A tak sa radšej bavíme o tom, že cigarety opäť zdraželi, ako by sme si mali vymieňať recepty na chutné koláče a kačacie hody.

Vyhovárame sa, že na zaváranie nieto času, pričom na dvadsaťminútovú masku z uhoriek si dokážeme nájsť aj tri celé hodiny. Nevravím, že to platí na každú z nás, no dozaista ste sa našli aspoň v jednom predošlom riadku. Ak to tak nie je a tento príspevok vnímate ako krivdu na duši, fandím Vám, že máte svoj vlastný módny štýl, naďalej si udržiavate prirodzenú krásu a možno sa s vami pohrávať nielen v posteľnej, ale aj v kuchynskej čipkovanej bielizni.

Tatiana Kovalčinová