V dvojhre už bez Piešťancov

V dvojhre už bez Piešťancov

 Letné majstrovstvá Slovenska v tenise staršieho žiactva pokračovali na dvorcoch TK Kúpele ďalšími zápasmi. V dvojhre vypadli poslední zástupcovia piešťanských klubov, takže o medaily hrať nebudú.

V dvojhre dievčat mal domáci TK Kúpele štvornásobné zastúpenie. V prvom kole sa rozlúčili so súťažou Kristína Mráziková a Nikola Cesneková. Mráziková podľahla Mackovej z Nitry 1:6, 0:6 a Cesneková Jobbágyovej z Košíc 2:6, 5:7. Alexandra Matejčíková po výhre nad Zátekovou z Banskej Bystrice 6:3, 7:6 prehrala v druhom kole s Moravcovou z Komárna 6:4, 2:6, 1:6. V druhom kole vypadla aj nasadená Tatiana Šimová, ktorá podľahla Starej z Empire Trnava 2:6, 5:7.

V dvojhre chlapcov vypadli Matej Otčenáš a Radovan Kopál z TK Kúpele Piešťany v druhom kole. Otčenáš podľahol Slabému z Ostrova Trenčín 4:6, 5:7 a Kopál Fekiačovi z Lieskovského TK 1:6, 0:6. Adam Stacho z HSC Piešťany síce vyhral v druhom kole nad Trčkom z Vysokých Tatier, no v treťom podľahol Jurasovi z Agrofertu STU Bratislava 2:6,3:6 a so súťažou sa tiež rozlúčil.

(na)