Tatiana Šimová bronzová v štvorhre

Tatiana Šimová bronzová v štvorhre

Letné majstrovstvá Slovenska v tenise staršieho žiactva, ktoré sa hrajú na dvorcoch TK Kúpele  Piešťany, sa blížia k svojmu záveru.  Kým v dvojhre si zástupcovia piešťanských klubov o medaily nezahrali, v štvorhre jednu získali.

Medaila má bronzový lesk a zaslúžila sa o ňu Tatiana Šimová z TK Kúpele  Piešťany v štvorhre dievčat. Šimová spolu s Veronikou Köberlingovou z Prievidze mali ako nasadené v prvom kole voľno, v druhom zdolali Abdelaouiovú so Sepešiovou zo Slovana Bratislava 6:1, 6:1, v štvrťfinále Zeleňákovú (Akademik Košice) s Pacákovou (Tenisová akadémia Prešov) 6:4, 6:4, ale v semifinále nestačili na neskoršie majsterky Slovenska, Pillárovú s Roháčovou (obe Tenisová akadémia Prešov), ktorým podľahli po dramatickom trojsetovom boji 6:2, 2:6, 9:11.

V štvorhre chlapcov sa Matej Otčenáš s Radovanom Kopálom z TK Kúpele Piešťany dostali po výhre nad Žákom (Mladosť Košice) s Čopom (Tatran Prešov) 6:2, 6:4  do druhého kola, no potom proti Gašparovičovi(Slávia Agrofert  Bratislava) s Jánošovom (Tenisová akadémia Prešov) nenastúpili.

 

(na)