O body za zelenými stolmi

O body za zelenými stolmi

Počas prvého marcového víkendu zasiahli v regionálnych stolnotenisových súťažiach kraja Trnava do bojov o majstrovské body len družstvá z nižších súťaží.

V piatej lige sa mužstvám z nášho okresu nedarilo. Hráči OŠK Veselé podľahli doma  ŠKP Trnava 7:11. Tri body domácich nahral Koiš, A. Jánošík pridal 2,5 a J. Jánošík 1,5 boda. Rovnakým výsledkom prehrali doma aj hráči OSK Krakovany s Malženicami. K lepšiemu výsledku Krakovancom nepomohol ani plný bodový zisk 4,5 boda v podaní Emila Stehlíka, pretože z ostatných jeho spoluhráčov zabodoval už len Čelín, ktorý získal 2,5 bodu. V tejto súťaži sa nedarilo ani nováčikovi z Kočína-Lančára, ktorý prehral v Modranke vysoko 2:16 a už dnes je istým zostupujúcim.

V šiestej lige  sa tešili z víťazstva 13:5 hráči Vrbového i piešťanského „déčka“. V meste pod šikmou vežou v súboji prvého s druhým uhral z Vrbovčanov  Kondáč 4 body, Čapuška pridal 3,5, Beluský 3 a Figedy 2,5 bodu. Vďaka tomuto víťazstvu majú Vrbovčania na čele tabuľky trojbodový náskok práve pred Zelenčom.

V zápasoch siedmej ligy vyhrali Trebatice „B“ nad Dlhou 10:8 (J. Valo 3,5, Maco 3, Hubač 2, Havala 1,5). Zvyšným našim mužstvám sa nedarilo:  Krakovany „B“ prehrali v Trakoviciach s tamojším „céčkom“ 8:10 ( F. Valo 3, Procháska a Seitler po 2, Havala 1,5), rezerva Kočína-Lančára prehrala v Sasinkove s „béčkom“ 4:14 a Sokolovce doma so Suchou nad Parnou 5:13.

(na)