6 zručností na zvádanie nálady

6 zručností na zvádanie nálady

McKay, Matthew; Davis, Martha; Fanning, Patrick
6 dovedností pro zvládání nálady
podle KBT
Preklad Diestlerová, Petra
Obálka knihy
249 Kč, 112 str., brož.
 

Trápia vás prepady nálad, automatické negatívne myšlenky a obavy vám prerastajú cez hlavu? Ťažko hľadáte spôsoby, ako relaxovať a uvoľniť sa? Tento svižný sprievodca vám pomôže osvojiť si šesticu zručností, ktoré vám pomôžu naladiť sa na tú správnu náladu a vylepšiť si ju.
Autori vychádzajú z techník kognitivno-behaviorálnej terapie a ponúkajú krátke aktivity, s ktorými môžete trénovať svoju psychickú odolnosť a ktoré vám pomôžu vystúpiť zo začarovaného kruhu nepríjemných myšlienok a sebapodceňovania. Zistíte, ako to, čo si myslíte, ovplyvňuje vašu náladu, a ako zmena vašeho myslenia doslova zmení aj váš život.
Matthew McKay Ph.D. je profesorom na Wrightovej inštitúte v Berkeley v Kalifornii. Je autorom mnohých kníh. Špecializuje sa na kognitívno-behaviorálnu terapiu depresií a úzkostí.
Martha Davis Ph.D. pôsobila ako psychologička na psychiatrickom oddelení Kaiserovho stáleho lekárskeho centra v kalifornskej Santa Clare. Bezmála trdsať rokov tu poskytovala individuálnu, párovú i skupinovú psychoterapiu. Je spoluautorkou niekoľkých kníh.
Patrick Fanning je žurnalista špecializujúci sa na oblasť duševného zdravia. Je autorom a spoluautorom 12 kníh.