TOP 10 hotelov s výbornými službami a krásnymi pieskovými plážami v Turecku

TOP 10 hotelov s výbornými službami a krásnymi pieskovými plážami v Turecku

Spája sa vaša vysnívaná letná dovolenka s Tureckom, pretože si chcete užiť horúce slnko, pieskové pláže a vynikajúce služby? Prinášame vám zoznam top hotelov v Turecku, v ktorých si prídete na svoje.

Čo vám napadne ako prvé, keď sa povie Turecko? Niektorých láka slnko, priezračná voda a pieskové pláže v hlavných letoviskách Side, Antalya, Alanya či Lara. Iných kultúrne a historické pamiatky či gastronómia. Ďalších vynikajúce all inclusive služby za prijateľné ceny, vďaka ktorým nemusia počas letnej dovolenky pohnúť prstom a naplno si užívajú každý okamih. Dovolenka v Turecku má právom prívlastok jedinečná.

Bez ohľadu na to, do ktorej kategórie turistov patríte, určite vás zaujíma, ktoré sú najlepšie hotely v Turecku.

Top hotely v Turecku: zoznam, z ktorého si vyberie každý

Turecko je krajina, ktorá sa môže popýšiť pestrou paletou cenovo výhodných all inclusive zájazdov a službami na vysokej úrovni. Ktoré hotely v Turecku majú zaslúžene prívlastok top?

Aydinbey Kings Palace

Ak hľadáte hotely v Turecku v oblasti Side, hotel Aydinbey Kings Palace si zamilujete. Tento krásny hotelový komplex s piesočnatou plážou, ocenenou modrou vlajkou, s postupným vstupom do mora a all inclusive službami poteší aj tých najnáročnejších.

Commodore Elite

V tureckom letovisku Side nájdete aj tento hotel. Vyznačuje sa elegantnosťou a zaujme aj udržiavanou záhradou. Je vhodný najmä pre páry a mladomanželov kvôli zábave, ktorú sprostredkúva animačný tím. Avšak Commodore Elite nepatrí medzi hotely pre deti v Turecku.

Royal Dragon

Medzi kvalitné hotely v Turecku patrí aj Royal Dragon. Pri hoteli je nádherná piesočnatá pláž. Avšak môžete využiť aj množstvo atrakcií, ktoré sú v ponuke hotela. Zrak potešia aj nádherné záhrady. Tento hotel poskytuje služby all inclusive ultra.

Adalya Resort & Spa

Ak hľadáte profesionálne hotelové služby a ubytovanie iba pre dospelých, v tom prípade navštívte Adalya Resort & Spa. Patrí medzi moderné hotely v Turecku s prekrásnymi piesočnatými plážami, aquaparkom so šmýkačkami, relaxačným a vonkajším bazénom.

Evren Beach Resort & Spa

Zaujíma vás, ktoré hotely v Turecku pre deti sú tie najlepšie? Evren Beach Resort & Spa patrí medzi rodinné hotely s vynikajúcimi službami a pieskovými plážami. Okrem kúpania v mori si môžete spolu s deťmi užiť plávanie v bazéne, posedieť si v cukrárni alebo využiť služby animátorov.

Ali Bey

Hotely v Turecku sú na vysokej úrovni. Avšak ak hľadáte luxus alebo milujete tenis, hotel Ali Bey je tým pravým. Skladá sa z hlavnej budovy a trojposchodových viliek v záhradnom komplexe. Oceníte aj priateľský personál a historické centrum mesta Side. Milovníkov tenisu zaujme špecializovaný program pre tenistov.

Kamelya Selin

Aj tento hotel patrí medzi luxusné hotely v Turecku. O jeho kvalitách svedčí množstvo stálych klientov. Je súčasťou komplexu Kamelya Collection Exclusive hotels. Nájdete ho pri dlhej a širokej piesočnatej pláži. Ak milujete drinky, navštívte niektorý z barov na plážovej promenáde. Vychutnať si môžete aj množstvo športových aktivít zadarmo.

Seven Seas Blue

Seven Seas Blue patrí medzi hotely v Turecku, ktoré sú ideálnym miestom na dovolenku pre páry, skupiny priateľov i rodiny s deťmi. Piesočnatá pláž pri hoteli je ocenená modrou vlajkou. Ak máte radi historické centrá miest, neďaleko sa nachádza mestečko Side. Zároveň si vychutnáte jedlá svetovej kuchyne, pretože hotel disponuje službami all inclusive ultra.

Sorgun Akadia Luxury

Ak preferujete novovybudované a moderné hotely v Turecku, stavte na hotel Sorgun Akadia Luxury. Disponuje profesionálnymi službami a poteší aj balkón s posedením. Je vhodný najmä pre dospelých, ktorí ocenia moderný dizajn, chutné jedlá i príležitosť dokonale si oddýchnuť v relaxačnej zóne.

Melas Resort

Aj tento luxusný hotel v Turecku sa nachádza pri piesočnatej pláži, kde si vychutnáte horúce letné slnko a osviežujúcu morskú vodu. Zaujme vynikajúcou kvalitou služieb, gastronómiou, elegantným ubytovaním a výberom voľnočasových aktivít. Je vhodný na rodinnú dovolenku, čiže ak hľadáte hotely v Turecku pre deti, je dobrou voľbou.

Dovolenka v Turecku sa navždy zapíše do vašich spomienok

Dovolenka v Turecku je pre vás, ak máte radi slnko, more, piesočnaté pláže, prvotriedne služby i historické a kultúrne pamiatky. Stačí si vybrať hotel, ktorý bude spĺňať vaše predstavy o ideálnej dovolenke.