Jarné must-have produkty do každej kozmetickej taštičky

Jarné must-have produkty do každej kozmetickej taštičky

Jar je čas obnovy a očisty, ktorú by ste mali dopriať aj vašej kozmetickej taštičke. Oslávte začiatok nového obdobia reorganizáciou vašich beauty produktov, aby mohla vaša krása naplno rozkvitnúť. Exspirované produkty vyhoďte a nahraďte ich novými, vďaka čomu máte ideálnu možnosť vyskúšať si doposiaľ neobjavené produkty a trendy. Množstvo z nich nájdete aj v aktuálnej ponuke od Avonu na www.avon.sk alebo u svojej Avon lady.

Pri revízii vašej kozmetickej taštičky sa sústreďte len na tie produkty, ktoré skutočne používate. Prekontrolujte tiež, ktoré z nich už prešli dátumom spotreby. Exspirovanú kozmetiku by ste mali vyhodiť, aby ste predišli možnému podráždeniu pokožky alebo infekciám.

Aj meniace sa počasie môže ovplyvniť, aký typ kozmetiky budete potrebovať. Môžu to byť ľahšie hydratačné produkty alebo make-up s ochranou pred slnkom. S príchodom jari sa mení aj naša nálada, vďaka čomu prirodzene siahame po veselších variantoch. Môžete sa rozhodnúť pre svetlejšie farby očných tieňov, laku alebo ľahšie textúry make-upu.

Ktoré kozmetické produkty by nemali chýbať vo vašej jarnej kozmetickej taštičke? Dostatok inšpirácie ponúkajú aprílové novinky od Avonu, s ktorými si naplno vychutnáte túto vzrušujúcu sezónu nových začiatkov.

  1. Svieži parfum

Príchod teplejšieho obdobia je ideálnou príležitosťou na experimentovanie s kvetinovými vôňami. Kým na zimné obdobie sa hodia skôr korenisté parfumy, slnečnejšie dni priam vyzývajú k sviežim a ľahším. Vyskúšajte rad parfumov Today Tomorrow Always, ktorý ponúka viacero variantov, ktoré omámia vaše zmysly.

Jarnou novinkou v tomto rade je parfum Everlasting, ktorý je vytvorený tak, aby zachytil cenné okamihy a oslávil puto, ktoré trvá navždy. Zahaľte sa do upokojujúceho objatia tónov mandľového mlieka a kvetov mandle obyčajnej v kombinácii s hrejivým dotykom pižma a neroli. Novinka Today Tomorrow Always Everlasting bude dostupná od 1.4.2024 a zakúpiť si ju môžete na www.avon.sk alebo u svojej Avon lady.

Cena parfumu Today Tomorrow Always Everlasting je 21,90 € (za 50 ml) a zvýhodnená 2-dielna sada parfumu s telovým mliekom stojí 22,90 €.

Kreatívna manikúra

Po tmavších odtieňoch lakov, ktoré zvyčajne uprednostňujeme v zime, prichádza čas rozveseliť svoje nechty. Skúste to s lakmi s trblietavým efektom s 3D multidimenzionálnymi odleskami. Laky poskytujú plné krytie v jedinom ťahu a sú dostupné v štyroch odtieňoch, ktoré môžete vzájomne kombinovať a vrstviť, čím dosiahnete trendy ombré efekt.

Cena laku Crushed Crystals je 3,90 €.

  1. Ošetrujúca dekoratívna kozmetika

Aj na jar je starostlivosť o pleť nesmierne dôležitá. Dobrou správou je, že sa pri dekoratívnej kozmetike už nemusíte obmedzovať a vyberať si medzi krásou a funkčnosťou. Rad Make Up + Care od Avonu s aktívnymi ošetrujúcimi látkami sa o vašu pleť stará nielen počas nosenia, ale aj po odlíčení. Rozjasňujúci make-up s hydratačným sérom, SPF 30, vitamínom C a antioxidantmi okamžite zvýši hydratáciu pleti o 200 %.

S rúžmi Hydramatic Shine alebo Matte zasa môžete dať zbohom vysúšaniu pier. Jedinečný rad obsahuje nielen špičkové farebné pigmenty, ale aj viac ako 50 % hydratačných a ochranných zložiek. Hlavnou hviezdou radu je kyselina hyalurónová, ako aj prídavok SPF 20 pre celodennú ochranu pier. Výsledkom sú intenzívne farby, luxusný lesk a dlhotrvajúca hydratácia a jemnosť.

Cena rozjasňujúceho make-upu Make up + Care je 11,90 € a cena rúžu Hydramatic Shine je 7,90 €.

  1. Linky a riasenka pre hravý a zvodný pohľad

Jarné osvieženie si zaslúžia aj vaše oči. Dodajte vášmu pohľadu hravý look vďaka diamantovým ceruzkám Glimmerstick v 12 neodolateľných farebných odtieňoch, či už máte náladu pozerať sa na svet v modrej, zelenej, fialovej či striebornej. Ceruzka sa postará o jednoduché nanášanie bez rozmazávania a precízne trblietavé linky s celodennou výdržou.

Pre dramaticky zvodný pohľad doplňte farebnú linku riasenkou Legendary Lenghts, ktorá vám vyčaruje v priebehu sekúnd objem a predĺženie rias až o 50 %. Špeciálna kefka oddeľuje a zvýrazňuje aj ťažko dostupné riasy a vďaka kvalitnému zloženiu sa farba nedrobí, nerozmazáva a vydrží celý deň.

Cena ceruzky na oči Glimmerstick je 3,90 € a cena riasenky Legendary Lenghts je 8,50 €.

  1. Produkty pre rozjasnenú pleť

Počas čoraz slnečnejších dní si zaslúži rozžiariť aj vaša pleť. Vyskúšajte Anew Rozžarujúcu sadu, ktorá ponúka komplexnú starostlivosť o pleť. V rade sa okrem novinky – očného krému – nachádza aj denný krém, rozžarujúce sérum, mikrodermabrazívny pleťový peeling a osviežujúca pleťová voda. Vďaka sile vitamínu C z 30 pomarančov budete môcť pozorovať zmeny na vašej pleti už v priebehu niekoľkých dní.

Ceny Rozžarujúceho radu:

Rozžarujúci krém na očné okolie s C komplexom 12,50 €/15 ml

Rozžarujúce sérum s vitamínom C 18,90 €/30 ml 

Denný krém s vitamínom C a OF50 15,50 €/50 ml 

Rozžarujúca tonizujúca pleťová voda s vitamínom C a kyselinou glykolovou 9,50 €/200 ml

Mikrodermabrazívny pleťový peeling s vitamínom C 11,90 €/75 ml 


 


 


 

Súťažná otázka:

Ktoré produkty od značky Avon používate?

Budeme radi ak našu súťaž budete zdieľať na sociálnych sieťach 😊

Súťaž trvá do: 22.04.2024

Víťazom sa stáva Daniela Gretschová