Rady pre gazdinky

Dobré rady do kuchyne

24.04.2012

| Rady pre gazdinky

NIE JE REZEŇ AKO REZEŇ ..
Čítať ďalej ->
..

Dobré rady

17.04.2012

| Rady pre gazdinky

Biele víno - v lete chladíme na nižšiu teplotu asi 8°C, v zime 10 -12 °C. ..
Čítať ďalej ->
..

Nepodceňujme plesne

15.03.2012

| Rady pre gazdinky

Čo teda s napadnutými potravinami? ..
Čítať ďalej ->
..

Varíme dobrú kávu

16.02.2012

| Rady pre gazdinky

Prídavok cukru a mlieka znižuje povzbudzujúce účinky. ..
Čítať ďalej ->
..

Kvasenie kapusty

10.11.2011

| Rady pre gazdinky

V kyslej kapuste je veľa vitamínov. Okrem vitamínu C, sa v nej vyskytujú vitamíny B1, B2, B6, E, PP, A, D, K, U, kyselina listová, biotíny, ďalej veľa amínokyselín, z minerálnych látok najmä draslík, vápnik, fosfor, ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

12.10.2011

| Rady pre gazdinky

Čokoládové hoblinky ľahko vytvoríme škrabkou na zemiaky. ..
Čítať ďalej ->
..

ČO S MÄSOM Z POLIEVKY?

23.09.2011

| Rady pre gazdinky

Často nám zostane hovädzie mäso vyvarené v polievke, ktoré môžeme použiť na ďalšie pokrmy. ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

21.09.2011

| Rady pre gazdinky

Viete variť ryžu? ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

01.08.2011

| Rady pre gazdinky

Uložením medu v chladničke alebo vo veľmi chladnej komore jeho kryštalizáciu urýchlime. ..
Čítať ďalej ->
..

Rady pre čistenie domácnosti

25.07.2011

| Rady pre gazdinky

Okrem dobrého plánu upratovania sa vám zíde niekoľko rád, ktorými ľahko očistíte spotrebiče či ťažko dostupné kúty. Ako na to? Snáď vám pomôžu nasledujúce triky. ..
Čítať ďalej ->
..

Dobrá rada nad zlato

06.07.2011

| Rady pre gazdinky

Goliere ľahšie vyperieme, ak ich pred praním potrieme šampónom na vlasy - ten totiž rozpúťa telový tuk. ..
Čítať ďalej ->
..

Pomóóóc, nečakaná návšteva alebo 10 tipov pre rýchle chuťovky!

03.06.2011

| Rady pre gazdinky

Dôležité je, aby príprava pohostenia bola rýchla a chuťovky lahodné. ..
Čítať ďalej ->
..

Palacinky ako páperie

02.03.2011

| Rady pre gazdinky

Je pravda, že príprava palaciniek nie je síce nič ťažké, napriek tomu sa však nepodaria každému rovnako dobre. Hlavný dôvod ani nespočíva v receptúre, ako skôr v postupe. ..
Čítať ďalej ->
..

Lákavé predjedlá

15.02.2011

| Rady pre gazdinky

Neveľké porcie, ktorých základnými znakmi sú príťažlivý vzhľad a lákavá chuť. ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

02.09.2010

| Rady pre gazdinky

Žlté fľaky z vane a umývadla vyčistíme šťavou z citróna. ..
Čítať ďalej ->
..

Sezónna zelenina - CUKETA

31.08.2010

| Rady pre gazdinky

Vitamín A je rozpustný v tukoch, preto je dôležité cuketu pripravovať na malom množstve tuku, najlepšie na olivovom oleji. ..
Čítať ďalej ->
..