Rady pre gazdinky

Pečenie

12.12.2012

| Rady pre gazdinky

Kakao bude tmavšie, keď ho zalejete horúcim mliekom. ..
Čítať ďalej ->
..

Desať rád ako zdravo a rýchlo variť!

16.11.2012

| Rady pre gazdinky

Pri varení čo najčastejšie využívajte tlakový hrniec. Doba varenia v ňom je neporovnateľne kratšia ako v klasickom hrnci a všetko dobré sa v ňom zachová. ..
Čítať ďalej ->
..

Pečenie

09.10.2012

| Rady pre gazdinky

Maková plnka nebude v koláči horká, ak do nej pridáte trochu strúhanej čokolády. ..
Čítať ďalej ->
..

Dobrá rada nad zlato!

26.09.2012

| Rady pre gazdinky

Červené šupky dodajú polievkam peknú farbu. ..
Čítať ďalej ->
..

Dobrá rada nad zlato!

18.09.2012

| Rady pre gazdinky

Ak sa vám v domácnosti zaniesli odtokové rúry, nemusíte kupovať drahé prípravky. ..
Čítať ďalej ->
..

Ríbezle a egreše

28.06.2012

| Rady pre gazdinky

Ríbezle všetkých odrôd, predovšetkým čierne, majú obsah vitamínu C až desaťnásobne vyšší ako citróny. Významne ovplyvňujú látkovú výmenu. ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

25.06.2012

| Rady pre gazdinky

Pri miešaní múky s vodou sa nebudú tvoriť hrudky, ak múku trochu posolíme. ..
Čítať ďalej ->
..

Ako variť cestoviny?

14.06.2012

| Rady pre gazdinky

Aj keď je na každom balení napísaný návod na prípravu, platí niekoľko zásad, ktoré sa oplatí dodržiavať. ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

04.06.2012

| Rady pre gazdinky

Pri miešaní cesta sa misa nebude posúvať, ak ju postavíte na mokrý uterák. ..
Čítať ďalej ->
..

Rady do kuchyne

07.05.2012

| Rady pre gazdinky

Kypriaci prášok môžete nahradiť jednou lyžicou brandy. ..
Čítať ďalej ->
..

RADY GAZDINKÁM

26.04.2012

| Rady pre gazdinky

KORENIE CHCE TMU ..
Čítať ďalej ->
..

Dobré rady do kuchyne

24.04.2012

| Rady pre gazdinky

NIE JE REZEŇ AKO REZEŇ ..
Čítať ďalej ->
..

Dobré rady

17.04.2012

| Rady pre gazdinky

Biele víno - v lete chladíme na nižšiu teplotu asi 8°C, v zime 10 -12 °C. ..
Čítať ďalej ->
..

Nepodceňujme plesne

15.03.2012

| Rady pre gazdinky

Čo teda s napadnutými potravinami? ..
Čítať ďalej ->
..

Varíme dobrú kávu

16.02.2012

| Rady pre gazdinky

Prídavok cukru a mlieka znižuje povzbudzujúce účinky. ..
Čítať ďalej ->
..

Kvasenie kapusty

10.11.2011

| Rady pre gazdinky

V kyslej kapuste je veľa vitamínov. Okrem vitamínu C, sa v nej vyskytujú vitamíny B1, B2, B6, E, PP, A, D, K, U, kyselina listová, biotíny, ďalej veľa amínokyselín, z minerálnych látok najmä draslík, vápnik, fosfor, ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

12.10.2011

| Rady pre gazdinky

Čokoládové hoblinky ľahko vytvoríme škrabkou na zemiaky. ..
Čítať ďalej ->
..

ČO S MÄSOM Z POLIEVKY?

23.09.2011

| Rady pre gazdinky

Často nám zostane hovädzie mäso vyvarené v polievke, ktoré môžeme použiť na ďalšie pokrmy. ..
Čítať ďalej ->
..