Rady pre gazdinky

Ako si vybrať pizza pec?

10.02.2022

| Rady pre gazdinky

Poďme sa spolu pozrieť na rôzne typy pizza pecí, ktoré máme momentálne na trhu. ..
Čítať ďalej ->
..

Ako urobiť vianočné pečenie zdravším?

08.12.2021

| Rady pre gazdinky

Niekedy netreba robiť veľké zmeny, aby bolo vianočné pečivo, zdravšie. Ako na to? ..
Čítať ďalej ->
..

Kvások vs. droždie v ringu, kto vyjde zo súboja víťazne?

17.08.2021

| Rady pre gazdinky

Prečo pekárski majstri milujú kvások? ..
Čítať ďalej ->
..

S týmito tipmi bude vaša grilovačka nielen chutná, ale aj „EKO“

31.07.2021

| Rady pre gazdinky

Viete, ako grilovať tak, aby ste ochránili planétu i vaše zdravie? ..
Čítať ďalej ->
..

5 tipov na zdravé grilovanie

03.07.2021

| Rady pre gazdinky

Inšpirujte sa našimi tipmi. ..
Čítať ďalej ->
..

Viete správne kváskovať? Týmto chybám sa vyhnite!

09.04.2021

| Rady pre gazdinky

Chceli by ste zvládnuť toto umenie, ale zatiaľ ste si netrúfli? Skúste to so špeciálnymi múkami a vyhnite sa niektorým chybám ..
Čítať ďalej ->
..

10 tipov ako pripraviť dokonalý steak

12.02.2021

| Rady pre gazdinky

Viete, na čo všetko treba pamätať, aby bol váš steak čo najchutnejší, najšťavnatejší a zároveň nestratil typickú chuť mäsa? V tomto článku vám prinášame 10 tipov, ako pripraviť dokonalý steak. ..
Čítať ďalej ->
..

Môj recept: takto robím pizzu ako z talianskej pizzerie

26.01.2019

| Rady pre gazdinky

Čarom dobrej pizze sú kvalitné suroviny. ..
Čítať ďalej ->
..

Ešte falošnejšia ako falošná sviečková

23.09.2017

| Rady pre gazdinky

alebo Objavte najlacnejšiu verziu hovädzej nepravej sviečkovej ..
Čítať ďalej ->
..

Ako používať bylinky v kuchyni

17.07.2017

| Rady pre gazdinky

Čaj z petržlenovej vňate je výborný nielen pri urologických ťažkostiach, ale aj pri vysokom krvnom tlaku, nechutenstve, horúčke a kŕčoch hladkého svalstva. ..
Čítať ďalej ->
..

Veľkonočné jahňatá

05.04.2017

| Rady pre gazdinky

Mäso veľkonočných jahniat je ozajstným výživovým unikátom a gastronomickým skvostom ..
Čítať ďalej ->
..

Ako zdravšie piecť? Tu je 5 užitočných tipov

03.12.2015

| Rady pre gazdinky

Môžete použiť menej tradičné, ale zdravé druhy múk, ako mandľovú, ovsenú či amarantovú. ..
Čítať ďalej ->
..

Varíme podľa lyžíc

08.01.2015

| Rady pre gazdinky

Mladé gazdinky a začínajúce kuchárky často riešia dilemu, či sa kvôli malému množstvu často iba jedinej suroviny oplatí vyberať váhy. ..
Čítať ďalej ->
..

Viete variť zeleninu?

06.01.2015

| Rady pre gazdinky

Zelenina v kusoch sa uvarí asi o 30 minút, pokrájaná na menšie kúsky už o 15 - 20 minút. Zbytočne teda čas varenia nepredlžujme. ..
Čítať ďalej ->
..

Nastal čas pečenia

13.12.2014

| Rady pre gazdinky

Medzi nevyhnutné prísady do cesta a jedál patria oriešky, sušené ovocie alebo exotické korenie. Bez nich si nevieme predstaviť ani vianočné pečivo, ale ani sladké kaše a omáčky. ..
Čítať ďalej ->
..

Malá náuka o ovocí

04.06.2014

| Rady pre gazdinky

Na výrobu zaváranín používame výhradne čerstvé, bezchybné ovocie. Prezreté alebo poškodené ovocie nie je vhodné. ..
Čítať ďalej ->
..

Dobré rady do kuchyne

02.05.2013

| Rady pre gazdinky

Ak si cesto na palacinky prelejete do džbánu, môžete ho priamo nalievať na panvicu. ..
Čítať ďalej ->
..

Rady a triky do kuchyne

22.04.2013

| Rady pre gazdinky

Soľ v soľničke nevlhne, keď do nej pridáme niekoľko zrniek ryže alebo hrachu, ktoré nasajú vlhkosť. ..
Čítať ďalej ->
..