DENNÍK RELAX - Publicistika


Publicistika

Kuchár Pepe: Kto chce zdravo žiť, nemusí sa úplne vzdať ani sladkostí

26.08.2018

| Publicistika

Ako sladidlo na korpusy používam prírodný trstinový cukor z Kolumbie, všetky krémy sladím medom priamo od slovenského včelára. ..
Čítať ďalej ->
..

Slovenským gulášom vládne kráľ Močing a princezná Kližka

28.04.2018

| Publicistika

Pre naše končiny ešte stále netradičnou úpravou je močing s kosťou (osso bucco), ktorý sa najčastejšie dusí so zeleninou. ..
Čítať ďalej ->
..

Zaplňte svoj stôl lahôdkami z prémiového mäsa

13.03.2018

| Publicistika

Posvieťte si spolu s nami na prepelice, perličky, teľacinu či írske hovädzie mäso. Sú nesmierne chutné, obsahujú veľké množstvo bielkovín, minerálov, vitamínov, zinku, horčíku, železa, vlákniny, no na druhej strane málo tuku. ..
Čítať ďalej ->
..

Precestujte Áziu z pohodlia svojej kuchyne

08.02.2018

| Publicistika

Wasabi je dobrým zdrojom vlákniny a vitamínu C, tiež draslíka, vápnika a horčíka. ..
Čítať ďalej ->
..

Burger a víno? Táto kombinácia vás príjemne prekvapí

22.09.2017

| Publicistika

Nebojte sa zaexperimentovať, netradičné spojenie týchto chutí vám spríjemní stretnutie s priateľmi. ..
Čítať ďalej ->
..

Tajomstvá Sladkej Adie z obrazovky Mňam TV

21.09.2017

| Publicistika

Dnes má vlastnú značku Adie torty a pravidelne sa prihovára aj divákom Mňam TV, kde vedie vlastnú reláciu Sladká Adie. ..
Čítať ďalej ->
..

Viete, čo je fika? Tento švédsky rituál si môžete dopriať aj vy

05.09.2017

| Publicistika

Fika vznikla v 19. storočí vo Švédsku ako žargón na slovo označujúce kávu - kaffi ..
Čítať ďalej ->
..

Neodolateľný mix chutí

22.03.2017

| Publicistika

Keď sa vám podarí správne skombinovať chute, z obyčajného obeda či večere sa stane gurmánsky zážitok. ..
Čítať ďalej ->
..

Karfiol s čokoládou? Prečo nie! Tajomstvo kombinovania chutí vám prezradí šéfkuchár Vojto Artz

14.03.2017

| Publicistika

Chcete sa naučiť správne kombinovať chute? Šéfkuchár Vojto Artz vám poradí ..
Čítať ďalej ->
..

Kauza mangalica

09.03.2017

| Publicistika

Prednosťou mangalíc je aj spôsob ich chovu, ktorý spĺňa kritériá bio chovov. Ich odolnosť zas zaručuje nižší príjem veterinárnych liečiv. ..
Čítať ďalej ->
..

Nie je údené mäso ako údené mäso

19.12.2016

| Publicistika

Máme akciovú krkovičku za výbornú cenu. Tu sme však kúpili iba (buďme optimisti) 40% mäsa a zvyšných 60% tvorí zmes všakovakých chemických tekutín. ..
Čítať ďalej ->
..

Prečo je nepravá hovädzia sviečková taká falošná?

29.11.2016

| Publicistika

Falošná sviečková je vlastne bedrový stehenný sval na tele hovädzieho dobytka ..
Čítať ďalej ->
..

Nový kalendár Pečieme s láskou 2017

26.10.2016

| Publicistika

Svojimi štýlovými fotografiami ozvláštni priestor, a povzbudí každého do pečenia. ..
Čítať ďalej ->
..

CHYSTÁTE SA NA DOMÁCU ZABÍJAČKU?

25.10.2016

| Publicistika

TU JE 10 VECÍ, KTORÉ BY STE URČITE MALI VEDIEŤ ..
Čítať ďalej ->
..

Hitom tohto leta sa stali osviežujúce ružové vína

19.09.2016

| Publicistika

Hostia vo Vysokých Tatrách si podľa someliéra Matúša Hamaru z Grand Hotela Kempinski High Tatras obľúbili aj „bublinky“. ..
Čítať ďalej ->
..