DENNÍK RELAX - Staňte sa v piatok pravým gurmánom //

 Staňte sa v piatok pravým gurmánom

 Každý piatok v mesiaci máte príležitosť stať sa pravým gurmánom. V reštaurácii Riverbank v Grand Hoteli River Park v Bratislave pre vás špeciálne menu zostaví šéfkuchár Igor Čehy.

Počas septembra aj októbra budete môcť na gurmánskej večeri ochutnať závitky z morského jazyka na špenáte a tiež pomaly varený bravčový bôčik v mede a sójovej omáčke z mäsa, ktoré pochádza z farmy s unikátnym spôsobom trvalo udržateľného pestovania a chovu. Súzvuk chutí doplní vlažný šalát s mangoldom, hruškami a orechmi a pyré z domácej tekvice.

Šéfkuchár má ako prekvapenie pripravenú aj sladkú bodku na záver - čokoládový dezert, ktorý dokončí priamo pred vami. Someliérka Kristína Kováčiková k menu spáruje výnimočné vínka z hotelovej vinotéky, ktorá sa môže pýšiť viac ako tristo druhmi vína. Počas jesenných mesiacov to budú španielske, ale aj slovenské vínka, napríklad Devín 2014 od Martina Pomfyho. Okrem toho sa začína aj sezóna mušlí a ustríc, takže určite je sa na čo tešiť v menu na ďalší mesiac.
Viac informácií nájdete na: http://www.riverbank.sk/sk/events.

 



Články z rubriky: Hotely, ubytovanie

Reštaurácia a penzión Čmelák Boleráz

Reštaurácia a penzión Čmelák Boleráz

Reštaurácia, penzión a wellness Čmelák v Boleráze okr. Trnava je ..

Kam na Silvestra? Ešte sú tu atraktívne pobyty v Kúpeľoch Luhačovice

Kam na Silvestra? Ešte sú tu atraktívne pobyty v Kúpeľoch Luhačovice

Posledné voľné silvestrovské pobyty v Luhačoviciach čakajú na vás ..

 Prezidentský apartmán v Grand Hoteli Kempinski High Tatras získal ocenenie World Travel Awards

Prezidentský apartmán v Grand Hoteli Kempinski High Tatras získal ocenenie World Travel Awards

Najlepším hotelom na Slovensku je tatranský Grand Hotel Kempinski a ..

Zámok Vígľaš pripravil halloweenský program na počesť Drakulu

Zámok Vígľaš pripravil halloweenský program na počesť Drakulu

Halloween na skutočnom zámku s celou rodinou ..