DENNÍK RELAX - Sezónne špeciality


Sezónne špeciality

Paradajkové čatní s višňami

02.07.2016

| Sezónne špeciality

Višňový džem so slivovicou

13.06.2016

| Sezónne špeciality

Višňový džem so slivovicou ..
Čítať ďalej ->
..

Dobroty, ktoré by ste mali ochutnať

06.06.2016

| Sezónne špeciality

Ak si chcete vychutnať rannú voňavú kávu, pripravujte si ju poctivo. ..
Čítať ďalej ->
..

Jahodový topping z ružového vína

05.06.2016

| Sezónne špeciality

originálna kombinácia ..
Čítať ďalej ->
..

Bazový sirup

28.05.2016

| Sezónne špeciality

letné osvieženie ..
Čítať ďalej ->
..

Bazová šťava

26.05.2016

| Sezónne špeciality

Šťavu riedime pitnou vodou, podávame s ladom alebo dobre vychladenú. ..
Čítať ďalej ->
..

Ríbezľové želé s rebarborou

11.05.2016

| Sezónne špeciality

DrOetker ..
Čítať ďalej ->
..

Zelenina, ktorá ovládla svet: Vyskúšajte špargľový sorbet

27.04.2016

| Sezónne špeciality

Tomáš Opletal, šéfkuchár reštaurácie Brasserie Anjou v Sheraton Bratislava Hotel ..
Čítať ďalej ->
..

Obnova imunity po tuhej zime

15.04.2016

| Sezónne špeciality

Na obnovu imunity je vhodná kombinácia kapusty a ananásu. ..
Čítať ďalej ->
..

Útok na nádchu a prechladnutie

12.04.2016

| Sezónne špeciality

Mrkva a jablko sú veľmi účinné pri podpore imunitného systému, zároveň z nášho organizmu odplavia škodlivé látky a zlepší sa tak stav našej pleti. ..
Čítať ďalej ->
..

Jarný detox a očista krvi

10.04.2016

| Sezónne špeciality

Žerucha, jablko a kiwi sú podľa šéfkuchára Tomáša Tejbusa skvelou kombináciou pre detoxikáciu organizmu. ..
Čítať ďalej ->
..

Očista organizmu pred sviežou jarou

07.04.2016

| Sezónne špeciality

Tento veľmi jednoduchý nápoj má jedinú úlohu, a to vyčistiť tráviaci trakt po tažších jedlách, ktoré sme si dopriali počas zimy. ..
Čítať ďalej ->
..

Ako si urobiť domácu údenú hovädziu šunku

11.03.2016

| Sezónne špeciality

Podľa receptu Petra Dudáša, šéfkuchára hotela Crowne Plaza Bratislava. ..
Čítať ďalej ->
..