DENNÍK RELAX - Rady pre gazdinky


Rady pre gazdinky

AKO SPRÁVNE VARIŤ ZELENINU

16.01.2013

| Rady pre gazdinky

K zelenine vždy treba pridať kúsok tuku, inak sa vzácny provitamín A nevstrebáva do organizmu. ..
Čítať ďalej ->
..

Ryža, ryža a ešte raz ryža

04.01.2013

| Rady pre gazdinky

V podstate je úplne jedno, aký druh ryže uprednostníte, pretože všetky majú vysoký obsah vlákniny, bielkovín, uhľovodíka, vitamínov B, E, minerálov- draslík, sodík, kremík, fosfor, horčík, vápnik a selén. ..
Čítať ďalej ->
..

Pečenie

12.12.2012

| Rady pre gazdinky

Kakao bude tmavšie, keď ho zalejete horúcim mliekom. ..
Čítať ďalej ->
..

Desať rád ako zdravo a rýchlo variť!

16.11.2012

| Rady pre gazdinky

Pri varení čo najčastejšie využívajte tlakový hrniec. Doba varenia v ňom je neporovnateľne kratšia ako v klasickom hrnci a všetko dobré sa v ňom zachová. ..
Čítať ďalej ->
..

Pečenie

09.10.2012

| Rady pre gazdinky

Maková plnka nebude v koláči horká, ak do nej pridáte trochu strúhanej čokolády. ..
Čítať ďalej ->
..

Dobrá rada nad zlato!

26.09.2012

| Rady pre gazdinky

Červené šupky dodajú polievkam peknú farbu. ..
Čítať ďalej ->
..

Dobrá rada nad zlato!

18.09.2012

| Rady pre gazdinky

Ak sa vám v domácnosti zaniesli odtokové rúry, nemusíte kupovať drahé prípravky. ..
Čítať ďalej ->
..

Ríbezle a egreše

28.06.2012

| Rady pre gazdinky

Ríbezle všetkých odrôd, predovšetkým čierne, majú obsah vitamínu C až desaťnásobne vyšší ako citróny. Významne ovplyvňujú látkovú výmenu. ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

25.06.2012

| Rady pre gazdinky

Pri miešaní múky s vodou sa nebudú tvoriť hrudky, ak múku trochu posolíme. ..
Čítať ďalej ->
..

Ako variť cestoviny?

14.06.2012

| Rady pre gazdinky

Aj keď je na každom balení napísaný návod na prípravu, platí niekoľko zásad, ktoré sa oplatí dodržiavať. ..
Čítať ďalej ->
..

TROŠKA Z KUCHÁRSKEHO ROŽKA

04.06.2012

| Rady pre gazdinky

Pri miešaní cesta sa misa nebude posúvať, ak ju postavíte na mokrý uterák. ..
Čítať ďalej ->
..

Rady do kuchyne

07.05.2012

| Rady pre gazdinky

Kypriaci prášok môžete nahradiť jednou lyžicou brandy. ..
Čítať ďalej ->
..

RADY GAZDINKÁM

26.04.2012

| Rady pre gazdinky

KORENIE CHCE TMU ..
Čítať ďalej ->
..

Dobré rady do kuchyne

24.04.2012

| Rady pre gazdinky

NIE JE REZEŇ AKO REZEŇ ..
Čítať ďalej ->
..

Dobré rady

17.04.2012

| Rady pre gazdinky

Biele víno - v lete chladíme na nižšiu teplotu asi 8°C, v zime 10 -12 °C. ..
Čítať ďalej ->
..