DENNÍK RELAX - Medové rady //

Medové rady

* Ak používate med pri varení, strácate väčšinu jeho látok prospešných pre zdravie- tie sa totiž teplom ničia. Ak chcete komzumovať med so všetkými jeho \"plus\", pridávajte ho až do čiastočne vychladnutého jedla alebo čaju.

* Další osvedčený tip: ak pridáte med do kysnutého cesta, bude síce hutnejšie a horšie sa spracováva, ale vynikajúco potom chutí.

* Ak med časom skryštalizuje, ponorte pohár do horúceho kúpeľa, med bude opäť tekutý. Pozor na krásne tekuté farebné medy - bývajú riedené cukrovým sirupom a vodou.
 

Autor fotografie:freedigitalphotos.net, vudhikrai



Články z rubriky: Rady pre gazdinky

Ešte falošnejšia ako falošná sviečková

Ešte falošnejšia ako falošná sviečková

alebo Objavte najlacnejšiu verziu hovädzej nepravej sviečkovej ..

Ako používať bylinky v kuchyni

Ako používať bylinky v kuchyni

Čaj z petržlenovej vňate je výborný nielen pri urologických ťažkostiach, ..

Veľkonočné jahňatá

Veľkonočné jahňatá

Mäso veľkonočných jahniat je ozajstným výživovým unikátom a gastronomickým skvos ..

Ako zdravšie piecť? Tu je 5 užitočných tipov

Ako zdravšie piecť? Tu je 5 užitočných tipov

Môžete použiť menej tradičné, ale zdravé druhy múk, ako mandľovú, ..