DENNÍK RELAX - Publicistika


Publicistika

Zaspomínajte na svoju dovolenku v škole varenia Chefparade

02.07.2012

| Publicistika

Každá dovolenka raz skončí a treba sa vrátiť do každodennej pracovnej rutiny. Na svoju dovolenku však nemusíte spomínať len cez fotografie. Miestne chute si môžete pripomenúť aj na jednom z kurzov školy varenia Chefparade. ..
Čítať ďalej ->
..

Odvary z byliniek

11.06.2012

| Publicistika

Ak by ste zatúžili po zvláštnej alebo exotickej chuti, pridajte do čaju jeden-dva klinčeky, kúsok škorice, citróna či sušenú pomarančovú kôru. ..
Čítať ďalej ->
..

Zemiak na tanieri

28.05.2012

| Publicistika

Zelené zemiaky odstránime celé, nestačí len zelenú časť vykrojiť. V celom zemiaku je totiž jedovatý solanín. ..
Čítať ďalej ->
..

RYŽA MÔŽE BYŤ LAHÔDKOU

21.05.2012

| Publicistika

Ryžu, ktorú neskonzumujeme, ohrievame rôznymi spôsobmi, ak však nechceme, aby stratila chuť, robíme to iba na pare. ..
Čítať ďalej ->
..

PRÍPRAVA ČAJU

17.05.2012

| Publicistika

Nádoby sa vymývajú len čistou vodou. V žiadnom prípade nepoužívajte saponáty! ..
Čítať ďalej ->
..

Dáme si špenát

15.05.2012

| Publicistika

Špenát sa musí spotrebovať čo najskôr. ..
Čítať ďalej ->
..

Biela kráľovná príloh

14.05.2012

| Publicistika

Ryžové zrniečka sú chránené šupkami. V nich je sústredená väčšina dôležitých minerálnych látok a vitamínov. ..
Čítať ďalej ->
..

AKÉ KORENINY

03.05.2012

| Publicistika

Správne koreniť pokrmy nie je také jednoduché, ako sa zdá. Aj tu však platí zásada - radšej menej ako viac. ..
Čítať ďalej ->
..

Čarovanie s cesnakom

06.06.2011

| Publicistika

Talmud ho odporúča, pretože - zasycuje a zohrieva telo, tvár po ňom žiari, rozmnožuje spermie a ničí črevné parazity. ..
Čítať ďalej ->
..

Cudzie výrazy v kulinárstve

24.03.2011

| Publicistika

Blanšírovanie znamená, že potravinovú surovinu krátko ovaríme alebo sparíme. ..
Čítať ďalej ->
..