Žemličky s domácim džemom

Žemličky s domácim džemom

Potrebujeme:

Penam Žemličky mliečne, čerstvé alebo mrazené ovocie, cukor alebo med, citrónová šťava.

Postup:

Ak ste si nezavarili domáci džem z čerstvého ovocia v lete, ľahko si môžete pripraviť túto domácu dobrotu na rýchlu spotrebu aj z mrazeného ovocia – jahôd, malín, višní, čučoriedok, marhúľ či zmesi lesného ovocia. Stačí, keď ho necháte rozmraziť a  povaríte s cukrom a troškou citrónovej šťavy, kým zhustne. Vychladnutý džem s  Penam mliečnymi žemličkami spríjemní každé ráno.

Recepty a foto Penam

Penam Žemličky mliečne – dostanete kúpiť ako jemné mliečne pečivo alebo s pridanými kúskami výbornej čokolády ako stracciatella. Mäkké a vláčne žemličky si môžete vychutnať na raňajky, desiatu i olovrant s maslom, džemom, čokoládovou nátierkou, jogurtom. S troškou fantázie z nich vykúzlite aj výborný dezert.
Orientačná cena: 1,15 €/210 g

 

 

  

 

Penam Vianočka cereal – je nadýchaná jemná vianočka s bohatým chrumkavým posypom. Pekárski majstri ju pripravili z pšeničnej múky s pridanými slnečnicovými semenami, pšeničnými, ovsenými a ražnými vločkami, ľanovými semenami a sladkými hrozienkami.

Orientačná cena: 1,40 €/400 g