DENNÍK RELAX - Treska zapekaná s parmezánom //

Treska zapekaná s parmezánom

Potrebujeme:

treskové filety
maslo
parmezán
strúhanku
soľ
mleté korenie

Postup:

Umyté a osušené filety tresky posypeme soľou a mletým čiernym korením. Poukladáme ich do zapekacej misy a podložíme plátkami masla. Vrchnú časť ryby jemne posypeme parmezánom a čerstvo zomletou domácou strúhankou. Vrch ryby polejeme roztopeným maslom a dáme zapekať do rúry.

Podávame napríklad so zemiakovou kašou.

Dobrú chuť!

Autor fotografie:www.pixabay.com



Články z rubriky: Hlavné jedlá mäsité

Dusené bravčové líčka s pivno-medovou glazúrou

Dusené bravčové líčka s pivno-medovou glazúrou

Šéfkuchár Signature Restaurant, Bar & Lounge hotela Mercure, Michal Hečko ..

Konšelský guláš

Konšelský guláš

recept objavil historik Vladimír Tomčík v archívoch ..

Viete správne vyprážať a fritovať?
Cestoviny s krevetami

Cestoviny s krevetami

Podávame ozdobené čerstvou bazalkou a pokvapkané ochuteným olejom. ..