DENNÍK RELAX - Treska zapekaná s parmezánom //

Treska zapekaná s parmezánom

Potrebujeme:

treskové filety
maslo
parmezán
strúhanku
soľ
mleté korenie

Postup:

Umyté a osušené filety tresky posypeme soľou a mletým čiernym korením. Poukladáme ich do zapekacej misy a podložíme plátkami masla. Vrchnú časť ryby jemne posypeme parmezánom a čerstvo zomletou domácou strúhankou. Vrch ryby polejeme roztopeným maslom a dáme zapekať do rúry.

Podávame napríklad so zemiakovou kašou.

Dobrú chuť!

Autor fotografie:www.pixabay.com



Články z rubriky: Hlavné jedlá mäsité

Držky na taliansky spôsob

Držky na taliansky spôsob

Hovädzie držky - vitamínová bomba. ..

Ohnivé držky

Ohnivé držky

Hovädzie držky - vitamínová bomba! ..

Falošná hovädzia sviečková z pleca so slivkami
Falošná hovädzia sviečková z pleca na hubách