DENNÍK RELAX - Balkánsky hot dog so Zaúdenou klobásou //

Balkánsky hot dog so Zaúdenou klobásou

Potrebujeme

4 ks bagetiek
4 ks Zaúdenej klobásy Mecom
200 g balkánskeho syru
2-3 veľké rajčiny
1 uhorka
1 žltá paprika
2 stredne veľké šalotky
2 pl čiernych olív

Medovo-kôprový dressing
½ hrnčeka dijonskej horčice
2 pl kôpru
1 čl vinného octu
1 čl medu
100 ml olivového oleja


Postupujeme
Dijonskú horčicu zmiešame s nadrobno nasekaným kôprom, pridáme vinný ocot a med a dobre premiešame. Do zmesi postupne zašľaháme olivový olej podľa potreby. Pripravený dressing necháme chvíľu odpočívať, aby sa chute prepojili.
Rajčiny, uhorku, papriku, šalotky a olivy si nakrájame na malé kocky, vložíme do misy,  zalejeme pripraveným dressingom a dobre premiešame.
Bagetku rozrežeme a zvnútra ogrilujeme a naplníme pripraveným šalátom. Zaúdenú klobásu z oboch strán ogrilujeme, vložíme do pripravenej bagetky, posypeme nastrúhaným balkánskym syrom.
Užitočné rady o varení a veľa chutných receptov nájdete na stránke


www.viemecovamchuti.sk



Články z rubriky: Hlavné jedlá mäsité

Dusené bravčové líčka s pivno-medovou glazúrou

Dusené bravčové líčka s pivno-medovou glazúrou

Šéfkuchár Signature Restaurant, Bar & Lounge hotela Mercure, Michal Hečko ..

Konšelský guláš

Konšelský guláš

recept objavil historik Vladimír Tomčík v archívoch ..

Viete správne vyprážať a fritovať?
Cestoviny s krevetami

Cestoviny s krevetami

Podávame ozdobené čerstvou bazalkou a pokvapkané ochuteným olejom. ..