Kokosový dezert s broskyňami

Kokosový dezert s broskyňami

Náročnosť: 1 bábovka
Doba prípravy: asi 15 minút
Vystačí na: asi 3 porcie

Na dezert:
broskyňový kompót (hmotnosť po odkvapkaní 240 g)
100 ml šťavy z kompótu
šťava z 1/2 citróna
1 balíček Tortového želé číreho Dr.Oetker
1 balíček Creme Olé s kokosovou príchuťou Dr.Oetker
300 ml polotučného mlieka

Na ozdobenie:
50 g strúhanej čokolády

Ešte potrebujeme:
3 poháre
ponorný mixér
elektrický ručný šľahač

1. Na prípravu dezertu necháme na sitku odkvapkať kompót a šťavu pritom zachytíme. Broskyne rozmixujeme ponorným mixérom.
2. Do kastrólika nalejeme šťavu z kompótu. Pridáme šťavu z citróna, rozmixované broskyne a tortové želé a asi 1 minútu povaríme. Odstavíme a necháme vychladnúť.
3. Creme Olé pripravíme s mliekom podľa návodu na obale.
4. Do pohárov striedavo nanesieme broskyne, Creme Olé a strúhanú čokoládu.
5. Odložíme do chladničky.

TIP:
Namiesto broskýň môžeme použiť aj iné zavárané ovocie, napr. ananás.